Sorteren op:
Pinlock motorhelm

De Pinlock motorhelm: vandaag besteld, morgen in huis

Ben je op zoek naar een helm met een zeer aantrekkelijke prijs? Dan kun je een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Pinlock motorhelm bestellen. Een Pinlock motorhelm is zeer populiar is bovendien ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs te koop. Dit maakt de helm erg geschikt voor mensen die graag een goede motorhelm willen dragen tijdens het toeren, maar niet zo’n groot budget hebben voor een nieuwe helm.

Bestel jouw Pinlock motorhelm online

Wij verkopen de Pinlock systeemhelm. Deze helm is van uitstekende kwaliteit: dit bewijst het ECE keurmerk. Daar komt nog bij dat je bij ons van een razendsnelle levering profiteert. Bestel je jouw motorhelm van Pinlock vandaag voor 23:59 uur, dan heb je de helm morgen al in huis. Dit betekent dat je de helm morgen al kunt dragen, als je deze vandaag nog bestelt. En omdat wij altijd de verzendkosten van onze klanten betalen, komen er geen extra kosten op jouw rekening te staan. jouw Pinlock motorhelm blijft lekker goedkoop.

> De Schuberth C3 Pro goedkoopste helmen: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

De voordelen van een systeemhelm

Het is mogelijk om een pinlock motorhelm te kopen in de vorm van een systeemhelm. Een systeemhelm heeft een opklapbaar kinstuk. Als je het kinstuk sluit, omvat de helm het volledige hoofd en ook het gezicht. Als je de klep omhoog doet, kun je gemakkelijk communiceren. Dit is bijvoorbeeld handig bij het tanken.

Veel motorrijders kiezen ervoor een systeemhelm te dragen. Dit doen zij niet voor niets. Een systeemhelm heeft namelijk diverse voordelen. De belangrijkste pluspunten van deze pinlock motorhelm, zijn de volgende:

  • Je kunt gemakkelijk communiceren met een systeemhelm. Als je het kinstuk omhoog doet, kun je gewoon praten zonder dat de helm in de weg zit.
  • Een systeemhelm heeft een kleine uitsparing bij de ogen. Dit betekent dat je gemakkelijk een bril onder de helm kunt dragen. Dit kan een gewone bril zijn, maar ook een zonnebril.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu een Shark Raw!