Sorteren op:

Paarse scooterhelmen: 10-40% korting

Wie kiest voor paarse scooterhelmen kan dat om verschillende redenen doen. Eén van de factoren die Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
hierin natuurlijk meespeelt is de prijs. Wanneer op de aanschafprijs een korting van 10 tot 40 procent is te krijgen, dan is dit natuurlijk een belangrijke stimulans om juist nu voor een scooterhelm paars te kiezen. Bovendien is de vaste korting niet de enige manier waarop de aanschafprijs enigszins gereduceerd kan worden. Er zijn ook een aantal belangrijke andere extra’s die zullen meewegen bij het bepalen of een specifieke scooterhelm de juiste keuze is. Dat gaat ook om de helmen zelf.

Scooterhelm paars: de belangrijkste kenmerken

Wanneer gesproken wordt over de kenmerken voor een paarse scooterhelm, dan is het ook goed om te weten welke kenmerken dit betreft. De kleur is immers niet direct een kenmerk van kwaliteit te noemen. Het gaat er vooral om dat de helm comfortabel is. Ook de mate van bescherming weegt mee. Daarnaast is het gebruiksgemak van belang. Deze factoren samen zorgen voor een goede helm. Daardoor gaat het dus om kenmerken zoals:

  • Vizier biedt bescherming tegen zon en regen
  • Stevige materialen voor het vizier en de helmschaal
  • Binnenvoering die uitneembaar en wasbaar is
  • Gewicht dat niet te hoog is, vaak tot maximaal 1,5 kg

> De Schuberth C3 Pro goedkoopste aanbod: Tot 40% korting!

Een vizier droogmaken in de regen

Wanneer het regent, dan kan dit het zicht door het vizier belemmeren. Dit is natuurlijk zeer vervelend. Daardoor is het goed om zo nu en dan het vizier te behandelen met vochtwerende middelen. Daardoor krijgt regen geen vat op het vizier. Een ander hulpmiddel kan een handschoen met suède in de handpalm zijn. Daarmee kan zo nu en dan krasvrij de regen worden gewist. Dit kan vooral bij een grote jethelm op de scooter weleens helpen.

> Vandaag besteld = morgen gratis thuisbezorgd. Dat geldt ook voor deze pareltjes: