Sorteren op:

Oranje Shark helmen: 10-40% korting

Een aankoop van oranje Shark helmen in allerlei modellen kan altijd een goed idee zijn. De Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
oranje helm kan immers altijd goed passen bij allerlei soorten voertuigen en personen. Dit komt onder andere doordat de helmen in verschillende tinten te krijgen zijn. Daardoor zijn de modellen ook nog eens geschikt voor zowel mannen als vrouwen, maar ook jongens en meisjes. Het is bovendien natuurlijk ronduit een voordeel te noemen dat de modellen voor zachte prijzen te krijgen zijn. Dit is te danken aan de kortingen. Die kunnen al snel flink oplopen.

Zo is het bijvoorbeeld een korting van 10 procent te krijgen, maar kan het soms zelfs zo zijn dat dit oploopt tot 40 procent van de aanschafprijs. Alle modellen beschikken over het keurmerk ECE 22.05. Dat kan een belangrijke reden zijn om juist nu voor de aankoop van een helm te kiezen.

Oranje helm van Shark: wat zijn de kenmerken van kwaliteit?

Hoewel de kleur van de oranje Shark helm uiteindelijk natuurlijk de doorslag geeft, is het vooral eerst ook van belang om zeker te zijn van een aantal noodzakelijke kenmerken die een goedkope helm moet bezitten. Dit geeft immers de zekerheid dat de helm zonder zorg gedragen kan worden. Denk dan aan zaken op het gebied van veiligheid, bescherming en gebruiksgemak. Dit kunnen dan ook hele diverse punten zijn, van materiaal tot vormgeving. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Gebruik van thermoplastic voor de schaal
  • Geschikt gemaakt voor bluetoothsystemen
  • Vizier dat antikras is
  • Gewicht dat beperkt blijft, rond 1,5 kg
  • Quick-releasesysteem voor het vizier

Wat wel positief is als het gaat om oranje Shark helmen, is het feit dat eigenlijk alle verschillende modellen voldoen aan de kwaliteitskenmerken zoals deze hier zijn opgesomd. Dit is belangrijk om goed in het hoofd te houden wanneer een keuze gemaakt moet worden. Zaken die wel kunnen verschillen zijn bijvoorbeeld de pasvorm en het draagcomfort door de vorm en het gewicht.

> Motorhoes kopen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Lawaai door de wind

Het komt met enige regelmaat voor dat er klachten over lawaai door de wind te horen zijn. Dit hangt onder andere af van het soort helm dat gekozen wordt. Hoe beter het model om het hoofd past, hoe kleiner de kans is dat er veel hinder van de wind ondervonden wordt. Dat betekent dus dat het kiezen van de juiste maat van belang is, maar dat er bijvoorbeeld ook nagedacht moet worden of een jethelm wel de juiste keuze voor op een motorhelm is. Dit speelt allemaal mee.

> Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: bekijk deze pareltjes eens!