Sorteren op:

Oranje motorhelmen: altijd een lage prijs

Oranje motorhelmen zijn altijd gewilde opties als een helm aangeschaft moet worden. Dit heeft onder andere Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
te maken met de flitsende kleur. Dit past goed bij heel veel modellen motoren en scooters. Er is daardoor ook een groot aantal van dit soort helmen in het assortiment terug te vinden. Het is wel belangrijk om daarbij ook te vermelden dat deze helmen in oranje ook altijd voor goede prijzen aan te schaffen zijn. Dat komt bijvoorbeeld doordat altijd een redelijke prijs gerekend wordt om mee te beginnen. Daarnaast zijn er ook verschillende kortingen te krijgen op allerlei componenten waaruit de prijs bestaat.

Wat wel altijd belangrijk is om goed uit te zoeken is welke oranjekleurige motorhelm het meest geschikte model en de beste pasvorm heeft. Het is goed om hier voldoende aandacht aan te besteden wanneer een helm uitgekozen moet worden. Stel dit dus ook voorop bij het maken van een keuze.

Motorhelm in oranje kleur: service van de verkoper

Er is natuurlijk vooral een nadruk op de kleur bij een oranje motorhelm. Daarnaast wordt zoals gezegd ook naar het gebruiksgemak gekeken wanneer een aanschaf moet worden gedaan. Dat neemt echter niet weg dat het vaak de kleine voordelen zijn die de doorslag geven. Het is daarom ook goed om te weten wat er zoals geboden kan worden bij de aanschaf van oranje motorhelmen:

  • Flinke kortingen op de aanschafprijs
  • Vandaag bestellen, morgen thuis afgeleverd krijgen
  • Hogere korting bij aankoop in bundel
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen
  • Geen kosten voor verzenden

Leg al deze voordelen naast elkaar en het is al direct duidelijk waarom het slim kan zijn om nu een oranje motorhelm aan te schaffen. Het is immers niet vaak mogelijk om zoveel voordelen tegelijkertijd te genieten. Wanneer de juiste maat gekozen kan worden, dan hoeft er niets meer in de weg te staan om een oranjekleurige motorhelm aan te schaffen. Zo kan er snel mee op de grote weg worden gereden.

> De Schuberth C3 Pro: Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!

Het juiste slot voor een motor kiezen

Het is niet onbelangrijk om het juiste slot voor een motor te kiezen. Dit is net als een helm van groot belang om te zorgen voor de veiligheid. Let er daarbij altijd op dat het een slot betreft volgens de hoogste eisen van ART, een zogenaamd ART5-slot. Een kettingslot van enige lengte heeft daarbij de voorkeur. Ook waar het gaat om de helm. Wanneer deze aan het slot gekoppeld wordt kan deze gerust bij de motor gelaten worden zonder dat er grote kans op diefstal is. Dit kan heel belangrijk zijn om mee te wegen.

> Systeemhelm kopen? Helmonline heeft een groot assortiment aan helmen. Voor ieder wat wils. Bekijk eens deze pareltjes: