Sorteren op:

Oranje HJC helmen: gratis verzending

Bij het online kopen van Oranje HJC helmen profiteer je bij ons altijd van gratis verzending. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
De verzending wordt bovendien snel afgehandeld. Vandaag bestellen, betekent morgen in huis hebben. Tenminste, wanneer dit op werkdagen voor 23.59 wordt gedaan. In andere gevallen zal een dag langer gewacht moeten worden, maar ook dan is de helm toch echt in huis. Dit is slechts één van de vele voordelen die te krijgen zijn bij de aanschaf van deze helmen. Er is immers nog zeer veel meer te krijgen wanneer nu een bestelling wordt gedaan.

Oranje helm van HJC: lijst van vele voordelen

De juiste blauwe helm van HJC is te vinden door te kijken naar de verschillende tinten en de verschillende modellen die er zijn. Daarnaast kan het slim zijn om een blik te werpen op de mogelijke voordelen die geboden worden bij de aanschaf van de helm. Dit kan immers net het verschil maken in de keuze. Wanneer bijvoorbeeld gekeken wordt naar de prijs, dan kan het gaan om:

  • Korting op de aanschafprijs van 10% tot 40%
  • Meer korting bij aanschaf van producten in bundel
  • Garantie uit de fabriek tot 5 jaar
  • Niet goed, geld terug

Wanneer een helm, zoals een blauwe HJC, wordt aangeschaft, dan is het vooral belangrijk dat het comfort en de bescherming op orde zijn. Kijk daarom vooral ook naar de juiste maat en de juiste pasvorm. Dit zijn immers zeer belangrijke onderdelen als het gaat om het bieden van bescherming. Wie een helm draagt die goed past, zal er zeker van zijn dat een eventuele impact bij een ongeluk of valpartij goed opgevangen kan worden. Alleen al daarom is dit van het grootst mogelijke belang. Dit geldt natuurlijk net zo goed voor de juiste pasvorm.

> Vandaag besteld = morgen thuisbezorgd: Bestel nu een Schuberth C3 Pro en motorhoes!

Wanneer is een helm verplicht om te dragen?

Om duidelijk te hebben wanneer nu eigenlijk wel en wanneer nu niet de verplichting geldt om een helm te dragen is het eigenlijk het gemakkelijkst om een vaste regel aan te houden. Wanneer er gereden wordt op een voertuig, of dit nu een scooter, bromfiets of motor is, en het voertuig kan harder dan 25 kilometer per uur, dan is de helmplicht van toepassing. Let op, dit geldt dus ook wanneer niet boven de 25 kilometer per uur gereden wordt maar dit wel mogelijk is.

Inspiratie nodig? Bekijk deze helmen: