Sorteren op:

Oranje Caberg helmen: nu tot wel 40% korting

Het is vrij eenvoudig om online oranje Caberg helmen te kopen. Er zijn immers oranje varianten Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
van vrijwel alle modellen die het merk op de markt heeft. De helmen zijn ook nog eens voordelig geprijsd vanwege kortingen die gegeven kunnen worden. Dit zijn kortingen die kunnen oplopen tot wel 40 procent. Wanneer de helm gekocht wordt, is deze ook gewoon gloednieuw en voldoet daardoor dus ook aan alle eisen die er door bijvoorbeeld de verzekeraars aan gesteld worden. Dit maakt het dus een hele goede koop om te doen. Hier hoeft niet over getwijfeld te worden.

Er zijn bovendien naast de korting nog meer voordelen te koppelen aan een oranje Caberg helm. Zo is bijvoorbeeld de verzending ervan eigenlijk altijd gratis. Omdat een bestelling die voor 23.59 wordt gedaan ook de volgende dag al wordt geleverd is de verzending niet alleen gratis, maar ook behoorlijk snel. Zo kan er dus al snel met een gerust hart op de motor of brommer worden gestapt om te gaan rijden. Daar zijn de helmen zeer geschikt voor.

Oranje helm van Caberg: kenmerken om op te letten

Bij de aankoop van een oranje Caberg helm wordt natuurlijk in de eerste plaats gedacht aan de kleur. Er is immers een specifieke wens op dit gebied, namelijk dat het oranje betreft. Daarbij moet echter niet vergeten worden om ook naar andere belangrijke zaken te kijken. Denk bijvoorbeeld aan de mate van comfort die geboden wordt door de helm. Dit is van groot belang. Let daarom op:

  • Een schaal gemaakt van polycarbonaat
  • Een helder, maar zonwerend vizier
  • Goede kinventilatie voor koeling
  • Quick-release viziersysteem

Het is ook nog eens zo dat de oranje Caberg helmen in het assortiment eigenlijk altijd in verschillende maten te krijgen zijn. Daardoor is het goed mogelijk om een helm te vinden die goed past. Meet daarom ook altijd eerst de omtrek van het hoofd. Doe dit net boven de wenkbrauwen voor het best mogelijke resultaat.

> Bestel nu de Shark Evoline 3 helmen of de Shark Skwal helmen: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

De juiste maat

Als je een oranje Caberg helm online gaat kopen, dan is het natuurlijk belangrijk dat je de juiste maat kiest. Het bepalen van de helmmaat kunt je eenvoudig doen met behulp van onze maattabel. Je meet de maat als volgt op:

  • Pak een meetlint
  • Plaats de meetlint 2,5 centimeter boven je wenkbrauwen
  • Meet de omtrek van je hoofd
  • Bekijk vervolgens welke maat bij jouw hoofdomtrek hoort

Het bepalen van de maat is dus niet zo lastig. Mocht je toch twijfelen over de maat, dan kan je gerust contact met ons opnemen. 

Kies zelf een aflevermoment en plek voor de levering van bijvoorbeeld deze producten: