Open helm kopen: voordeel tot 40%!

Een open helm is helemaal van deze tijd. Wanneer een helm open is, dan betekent dit Lees door

Sorteren

29 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 3. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 4. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

29 producten

Filteren

dat het kinstuk niet is meegenomen in het ontwerp. Een ander woord voor dit type helm is een jethelm. Deze varianten zijn erg hip en trendy en worden dus veel verkocht. Dit is vaak ook te merken aan de prijs. Toch hoef een helm niet duur te zijn om toch te passen bij de laatste trend.

Dat kan bijvoorbeeld door te genieten van de vele soorten voordeel die een open helm kan meebrengen. Zo is er bijvoorbeeld vaak al direct korting op de aanschafprijs. Bij sommige modellen zelfs wel tientallen euro’s. Wie dan ook nog eens andere accessoires direct bestelt, krijgt nog eens een bundelkorting over de gehele bestelling. Daardoor wordt de prijs flink lager.

Helmen die open zijn: snel en gemakkelijk te bestellen

Het voordeel van het bestellen van een helm is natuurlijk dat je niet afhankelijk bent van de aanwezige voorraad. Het model dat gewenst wordt, is eigenlijk altijd wel te krijgen. Dit is echter natuurlijk niet de enige reden waarom online bestellen een slim plan kan zijn. Er zijn namelijk nog meer plus punten te noemen als het gaat om het direct bestellen gaat. Dit zijn dan de voordelen:

 • Gratis verzending van de bestelling
 • Voor 23.59 besteld betekent de volgende dag in huis
 • Altijd producten op voorraad
 • Goede beoordelingen
 • Garantie van een jaar

Naast de algemene voordelen is het dan vooral belangrijk om naar de kenmerken van de helmen zelf te kijken. Ze zijn bijvoorbeeld vaak heel licht. In de meeste gevallen wegen ze net enkele grammen meer of juist minder dan een kilo. Bovendien is de pasvorm ideaal. Helmen die open zijn hebben bovendien zoals aangegeven geen kinstuk. Dit maakt het gemakkelijker om vrijuit te kunnen ademen. Dit is immers ook een belangrijk punt waar het gaat om veiligheid.

> Profiteer van gratis verzending: Bekijk nu onze goedkope jethelmen!

Open helmen en geluidsproblemen

Een open helm, of jethelm, wordt vaak niet aangeschaft omdat gedacht wordt dat er meer geluidsoverlast me ervaren wordt. Dit komt immers doordat de helm open is en er bijvoorbeeld meer geruis van de wind doorheen trekt. Dit hangt echter vooral af van de snelheid waarmee gereden wordt. Op een motor op de snelweg zal dit meer ervaren worden dan wanneer op een scooter gereden wordt in de bebouwde kom. Wat vooral belangrijk is, is de pasvorm. Wanneer de helm goed aansluit, is er minder hinder. Het is dus belangrijk om altijd te testen hoe de helm op het hoofd past.

> Shark helm kopen: Vandaag besteld, morgen gratis thuisbezorgd!