MT Le Mans Helm: gratis verzending

Een helm moet goed beschermen, maar bij voorkeur ziet hij er ook gewoon goed uit als Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
hij gedragen wordt. De MT Le Mans helm voorziet in beide voorwaarden. De helm is namelijk een echte jethelm. Dat betekent dat er geen kinstuk aan zit. Daardoor ziet het eruit alsof het een retrohelm betreft, al is hij gloednieuw. Dat neemt echter niet weg dat de modern met de modernste technieken en volgens de nu geldende voorwaarden is gemaakt.

Wat niet onbelangrijk is, is dat helmen zoals de MT Le Mans helm gemaakt zijn om comfortabel te kunnen rijden. Niet alleen doordat er vrijuit geademd kan worden en de pasvorm perfect is aangepast. Ook het vizier is gemaakt om te beschermen tegen zonlicht en goed zicht te garanderen. Ook krassen krijgen geen kans De best mogelijke rijervaring is vooropgesteld.

Helmen Le Mans van MT: licht, veilig en modieus

Wie de helmen Le Mans van MT overweegt, weet in ieder geval dat het met de modegevoeligheid dus wel goed zit. Dat neemt niet weg dat ook aan gebruiksgemak is gedacht zonder dat de veiligheid hieronder hoeft te lijden. Aan alle aspecten die moeten worden meegewogen bij het kiezen van een goede helm is gedacht. Daardoor kan de drager ervan genieten van de volgende voordelen:

  • Keurmerk ECE 22.05
  • Slechts 1.025 gram
  • Snelsluiting onder de kin
  • Anti-kras vizier
  • Garantie van een jaar

Door al deze voordelen is de helm eigenlijk voor alle soorten gebruik zeer geschikt. Hij is weliswaar ideaal voor op een scooter, maar bijvoorbeeld ook op de motor kan hij prima zijn werk doen.

> Vandaag besteld, morgen in huis: De Shark helm!

Een helm en communicatiemiddelen

Er zijn verschillende manieren waarop met een helm op toch goed gecommuniceerd kan worden. Dit is namelijk niet altijd even gemakkelijk gebleken. Dit geldt met name voor jethelmen zoals de MT Le Mans. Door het ontbreken van een kinstuk is er immers meer geluidshinder door het ruisen van de wind. Moderne systemen, die bijvoorbeeld op Bluetooth werken, worden op dusdanige wijze in de helm weggewerkt dat van geluidshinder geen sprake meer is. Dit maakt het iets gemakkelijker om voor de meer modieuze helmen te kiezen zonder dat die ten koste hoeft te gaan van de veiligheid en het gebruiksgemak.

> Ander type helm kopen? Bekijk dan eens onze systeemhelmen: verzending = gratis!