• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark motorhelm: tot 40 korting & gratis verzending!

Een Shark motorhelm blinkt op vele vlakken uit. Bijvoorbeeld met betrekking tot comfort.

Artikelen 1 tot 32 van 124 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikelen 1 tot 32 van 124 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

De helmen worden van de beste materialen vervaardigd aan de hand van de nieuwste technieken. Qua design en prestaties is een Shark motorhelm voor iedere motorrijder een uitstekende keuze.

Shark motorhelm: keuze uit meerdere uitvoeringen

Als je op zoek bent naar een Shark motorhelm dan kun je met jouw voorkeur voor een specifieke uitvoering rekening houden. Wij hebben bijvoorbeeld van dit merk zowel jethelmen als systeemhelmen beschikbaar. Bovendien is er sprake van variatie in de modellen per soort helm en kun je dan ook nog met de eigenschappen en met de kleuruitvoering rekening houden. Shark is ooit opgericht door professionele racers en dat is te herkennen aan de ontwerpen van de Shark motorhelm, bekijk maar eens de Shark Spartan Carbon en zie direct wat voor een uniek ontwerp de Shark motorhelmen hebben. Het merk bestaat al meerdere decennia en het doel is altijd om helmen op de markt te brengen met innovaties.

> Bekijk het gehele assortiment motorhelmen!

Voor 23.59 besteld = morgen in huis!

Je kunt op jouw gemak eerst het aanbod bekijken en krijgt meteen al een eerste indruk door de afbeeldingen te vergelijken. Iedere Shark motorhelm beschikt weer over unieke eigenschappen en deze zijn bij ieder model terug te vinden als specificaties. Zo kun je heel gemakkelijk op basis van jouw voorkeuren een keuze maken. Heb je eenmaal een keuze gemaakt voor een Shark motorhelm? Dan kun je deze snel in huis verwachten. Of een andere afleverplek kiezen als dat beter uitkomt. Indien je voor 23.59 uur een Shark motorhelm bestelt, ontvang je deze de volgende dag al. Of je kiest zelf een ander aflevermoment als dat beter schikt. Uiteraard is er bij iedere helm sprake van een ECE 22.05 keurmerk. Verder kun je rekenen op gratis verzending van de Shark motorhelm van jouw keuze.

> Toch op zoek naar een andere helm? Bekijk dan eens een andere Shark helm zoals de Shark Evoline 3!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen