• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

De Pinlock motorhelm: vandaag besteld, morgen in huis

Bent u op zoek naar een helm met een zeer aantrekkelijke prijs? Dan kunt u een Pinlock motorhelm bestellen.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Een Pinlock motorhelm is van zeer hoge kwaliteit, maar wordt wel voor een aantrekkelijke prijs verkocht. Dit maakt de helm erg geschikt voor mensen die graag een goede motorhelm willen dragen tijdens het toeren, maar niet zo’n groot budget hebben voor hun nieuwe helm.

Bestel uw Pinlock motorhelm bij Helmonline.nl

Helmonline.nl verkoopt een Pinlock systeemhelm. Deze helm is van uitstekende kwaliteit: dit bewijst het ECE keurmerk. Alleen helmen die aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen van dit moment voldoen, krijgen deze helm. Dat de helm een ECE keurmerk heeft en van hoge kwaliteit is, betekent echter niet dat u hier veel voor moet betalen. Helmonline.nl verkoopt de helm namelijk voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Daar komt nog bij dat u bij ons van een razendsnelle levering profiteert. Bestelt u uw motorhelm van Pinlock vandaag voor 23:59 uur, dan heeft u de helm morgen al in huis. Dit betekent dat u de helm morgen al kunt dragen, als u deze vandaag nog bestelt. En omdat wij altijd de verzendkosten van onze klanten betalen, komen er geen extra kosten op uw rekening te staan. Uw Pinlock motorhelm blijft lekker goedkoop.

> De Schuberth C3 Pro goedkoopste helmen: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

De voordelen van een systeemhelm

Een systeemhelm heeft een opklapbaar kinstuk. Als u het kinstuk sluit, beschermt de helm uw volledige hoofd en ook uw gezicht. Als u de klep omhoog doet, kunt u gemakkelijk communiceren. Dit is bijvoorbeeld handig bij het tanken.

Veel motorrijders kiezen ervoor een systeemhelm te dragen. Dit doen zij niet voor niets. Een systeemhelm heeft namelijk diverse voordelen. De belangrijkste pluspunten van deze helm, zijn de volgende:

 • U kunt gemakkelijk communiceren met een systeemhelm. Als u het kinstuk omhoog doet, kunt u gewoon praten zonder dat de helm in de weg zit.
 • Een systeemhelm biedt een uitstekende bescherming. Niet alleen voor uw hoofd, maar ook voor uw gezicht. Ook uw kin wordt goed beschermd door de helm.
 • Een systeemhelm heeft een kleine uitsparing bij de ogen. Dit betekent dat u gemakkelijk een bril onder de helm kunt dragen. Dit kan een gewone bril zijn, maar ook een zonnebril.

Tot slot is uw gezicht beter bereikbaar als u een systeemhelm draagt. Dit maakt het voor hulpverleners gemakkelijker om eerste hulp te verlenen na een ongeval. U wilt er natuurlijk niet aan denken dat u een ongeval krijgt met uw motor, maar het is toch prettig om te weten dat de systeemhelm ook in deze situatie een groot voordeel heeft.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu een Shark Raw!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen