Paarse motorhelmen: 10-40% korting

De keuze voor paarse motorhelmen die goed passen hangt vaak af van een factor zoals de Lees meer

prijs. Wanneer er meerdere modellen in de juist kleur zijn, kan er door de juiste keuze flink worden bespaard. Een paars-kleurige motorhelm is immers te kopen met tientallen procenten korting op de aankoopprijs. Dit kan beginnen bij een korting van 10 procent, maar kan ook oplopen tot wel 40 procent. Het is bovendien ook nog eens zo dat het niet bij deze korting hoeft te blijven. Er zijn meerdere manieren waarop voordeel genoten kan worden.

Motorhelm paars: de belangrijkste kenmerken

Als dan toch de kenmerken van een paarse motorhelm gelet moet worden, dan is het wel goed om te weten welke kenmerken dit zijn. De kleur is dan niet per definitie de factor die het zwaarst weegt. Het is immers vooral zaak dat een helm een grote mate van comfort kan bieden. Hoe beter dit verzorgd is, hoe makkelijker het is om een keuze voor een helm te maken. Er zijn dan een aantal zaken die meespelen, zoals:

 • De mate waarin het vizier beschermt tegen zon en regen
 • Stevige materialen
 • Binnenvoering die te wassen is
 • Gewicht dat niet te hoog is, vaak tot 1,5 kg

Het is in alle gevallen belangrijk dat de paarse motorhelm goede comfort biedt tijdens het rijden. Dit is immers de voornaamste reden waarom een helm zo belangrijk is om te dragen. Dit betekent dat de motorhelm die paars-kleurig is vooral goed beschermen wanneer ermee met hoge snelheden over de snelweg gereden wordt. Het is belangrijk dat dit zo veilig mogelijk gebeurt. Om die reden is het bijvoorbeeld belangrijk dat de materialen die gebruikt zijn van goede kwaliteit zijn. Let hier daarom altijd goed op.

> Bestel online uw Shark Evoline helm: Gratis verzending! 

Een vizier gebruiken in de regen

Een vizier van een motorhelm dat nat wordt door regen of condens kan lastiger zijn om doorheen te kijken. Het is dus belangrijk om hier maatregelen tegen te nemen. Doe dit door bijvoorbeeld op regelmatige basis het vizier te bewerken met anticondensmiddel. Ook is het slim om motorhandschoenen met wat suède te dragen. Daarmee kan af en toe worden gewist tijdens het rijden. Is de regen te hevig, rijd dan moet open vizier tot het zakt.

> De Shark Evoline 3: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Sort

1 product Toon alles

Selectie verfijnen
Filteren
 1. Shark Skwal 2 Integraalhelm - Switch Rider 2 / Zwart / Violet
  Shark Skwal 2 Switch Rider 2 - Zwart / Violet
  Onze prijs
  Normale prijs  289,99 Vanaf  240,95
  Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis
Sort

1 product Toon alles

Selectie verfijnen