Sorteren op:

Grijze motorhelm kopen: Vandaag besteld = morgen in huis!

Heb je een nieuwe motorhelm nodig en wil je graag een grijze helm aanschaffen? Dan kun Lees door

Sorteren

9 producten

Filteren
  1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
    =
    morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

9 producten

Filteren

je een helm online bij ons bestellen. Onze helmen worden voor een zeer lage prijs verkocht. Heb je met spoed een nieuwe helm nodig? Dan zit je zeker goed , want wij hebben een 24-uurs levering. Bestel je helm vandaag voor 23:59 uur, dan heb je deze morgen al in huis.

Bekijk de grijze motorhelmen op deze pagina en je vindt vanzelf een helm die bij jouw wensen, eisen en verwachtingen aansluit. Valt deze helm ook binnen het budget? Dan kun je de grijze motorhelm direct bestellen.

Profiteer van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Wij vinden het erg belangrijk u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te kunnen bieden. Daarom verkopen wij enkel helmen met ECE keurmerk. Bij ons profiteer je ook nog eens van een aantrekkelijke prijs. Wij verkopen onze motor- en scooterhelmen standaard voor lage prijzen. Daar komt nog bij dat wij de prijzen van onze helmen regelmatig verlagen met aantrekkelijke kortingen. In onze online shop kun je profiteren van een korting van 10 procent, maar worden ook kortingen van 20 procent, 30 procent en 40 procent gegeven.

> Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een HJC helm!

De levensduur van uw grijze motorhelm

De levensduur van helmen is afhankelijk van diverse factoren. Ten eerste speelt het materiaal waar de buitenschaal van de helm gemaakt is, een grote rol in de levensduur. Een helm met polycarbonaat buitenschaal gaat ongeveer drie jaar mee. Een helm met polyamide buitenschaal gaat iets langer mee, namelijk vijf jaar. En heb je een helm met thermohardende buitenschaal? Dan kun je rekenen op een levensduur van ongeveer tien jaar.

Toch bepaalt niet alleen het materiaal van de buitenschaal van een helm hoe lang deze mee gaat. Ook goed onderhoud speelt een belangrijke rol. We geven je graag enkele tips om de helm goed te onderhouden, zodat je de levensduur van jouw grijze motorhelm kunt verlengen.

  • Maak de helm regelmatig schoon. Dit doet je gewoon met een vochtige doek, eventueel met een druppel afwasmiddel.
  • Reinig de binnenvoering van de helm met water en eventueel een kleine hoeveelheid natuurlijke zeep.
  • Smeer de rubbers van de helm regelmatig in met vaseline. Zo blijven de rubbers lekker soepel.

> Verzending = gratis! Ook op deze producten die we graag even willen uitlichten: