Motorhelm actie: gratis bezorging in 24u

Bij ons kun je met de motorhelm acties altijd profiteren van onze voordelen. Met onze motorhelm Lees door

Sorteren

25 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 3. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 4. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

25 producten

Filteren

actie profiteer je bijvoorbeeld van een goede korting variërend van 10% tot 40%. Er zijn echter ook motorhelm acties die betrekking hebben op de aanschaf van een helm, waarbij gratis een accessoire wordt verstrekt. Bijvoorbeeld een gratis motorhoes.

Motorhelm acties met combinatievoordeel

Wij bieden verschillende motorhelm acties aan. Zo wordt de mogelijkheid geboden om bij de aanschaf van een helm van combinatievoordeel te profiteren. Dit wordt ook wel de aanschaf in de vorm van een bundel genoemd. Er kan dan extra voordelig een helm in combinatie met een ander artikel worden aangeschaft. Uiteraard is het andere artikel gerelateerd aan het rijden op een motor.

Een motorhelm actie in de vorm van een bundel kan bijvoorbeeld bestaan uit de aanschaf van een helm met een motorslot, waarbij van een korting geprofiteerd wordt. Of van een helm met een motorslot en een motorhoes, waarbij er sprake is van een extra groot voordeel. Deze motorhelm acties staan in bundelvorm apart vermeld onderaan de specifieke modellen van motorhelmen.

 • Combinatievoordeel
 • Bundelkorting 
 • Helm met motorslot 
 • Helm met motorhoes
 • Helm met communicatiesysteem

> Liever een integraalhelm kopen? Bestel vóór 23.59u = volgende dag in huis.

Acties met doorlopend karakter

Vanwege de extra voordelige prijs Het is ook mogelijk om van een motorhelm actie te profiteren die een doorlopend karakter heeft. Naast de speciale aanbiedingen en bundelkortingen is het namelijk zo dat je bij ons altijd voordelig uit bent. Dat zie je ook wel aan de verlaagde prijzen die op helmen van toepassing zijn. Je profiteert hoe dan ook altijd van een voordelige prijs of er nu wel of niet van een speciale motorhelm actie gebruik wordt gemaakt. Wij bieden alle helmen tegen een lage prijs aan. Uiteraard zijn er wel verschillen in prijsklassen. Op deze manier kan er namelijk aan de wensen van een grote doelgroep tegemoet worden gekomen. De ene motorrijder is op zoek naar een hele goedkope helm en een ander kiest weer voor een motorhelm in een hogere prijsklasse. Zo is er altijd voor iedereen een motorhelm actie beschikbaar.

> bekijk de nieuwe motorhelmen (o.a. van de merken Vinz / Shark / Schuberth / Caberg)