VINZ Santiago systeemhelm kopen met korting

Niemand wil te veel betalen voor een motorhelm of scooterhelm. Vandaar dat VINZ een prachtige helm Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
heeft gelanceerd, namelijk de VINZ Santiago systeemhelm. Deze helm wordt op HelmOnline aangeboden met een mooie korting. Hierdoor is deze helm voor een klein bedrag aan te schaffen op onze website. Dit maakt het voor veel mensen mogelijk om de voordelen van deze systeemhelm te ervaren. Zo beschikken de Santiago helmen over een zonnevizier, een windvanger bij de kin en een extra breed helder vizier die ook nog eens Pinlock voorbereid is. Door het relatief lage bedrag van deze helm wordt de helm ook vaak gekocht als extra helm. Als er iemand een keer mee wil rijden op de motor of scooter heb je altijd een helm die de passagier kan dragen als hij of zij zelf geen helm heeft.

  • Zonnevizier
  • Windvanger
  • Breed vizier (Pinlock voorbereid)

Santiago helm vandaag besteld, morgen in huis

Door steeds snellere en moderne techniek kunnen wij bestellingen die op werkdagen voor 23:59 worden geplaatst al de volgende dag bestellen. Dit betekent dat je de helm al binnen 24 uur in je bezit kunt hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk om een andere datum naar wens uit te kiezen. Door deze snelle levering kun je snel genieten van de nieuwe helm. Je zal zelf de ultieme pasvorm van de helm ervaren. Ook is de binnenvoering extra zacht uitgevoerd, waardoor de VINZ systeemhelm heerlijk op je hoofd zit. Dit is voor veel mensen een groot pluspunt. De binnenvoering is overigens ook eenvoudig uitneembaar en wasbaar. Dit is met name erg prettig op warme dagen. Als er zweet op de binnenvoering is gekomen, dan kan dit er gemakkelijk worden uitgewassen. Hierdoor hou je de helm hygiënisch, maar voornamelijk ook lekker fris.

  • Extra zachte binnenvoering
  • Uitneembare en wasbare binnenvoering

Mijn helm is gevallen, wat nu?

Wees altijd zuinig op je spullen, dan gaan ze het langst mee. Natuurlijk kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld een keer iets uit je handen laat vallen. Als het heel is gebleven, dan is het bij veel producten geen probleem en kun je het gewoon blijven gebruiken. Bij helmen is dit echter een ander geval. Als een helm is gevallen, dan kan de helm zijn beschadigd. Dit hoeft niet zichtbaar te zijn, want een helm kan ook zijn beschadigd aan de binnenkant. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat de binnenschaal een scheurtje oploopt. Hierdoor kan het zijn dat de helm niet meer de juiste bescherming biedt. Het is daarom ten zeerste aan te raden om een helm te vervangen als je deze hebt laten vallen. Een tweedehands helm kopen wordt hierdoor ook afgeraden. Je weet immers niet of de helm ooit is gevallen.