Shark Nano Tribute helmen: te koop tegen lage prijzen

Het kopen van een helm zoals de Shark Nano Tribute tegen een lage prijs is altijd Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
een aantrekkelijke reden om juist voor deze helm te kiezen. Het feit dat het een modieuze jethelm betreft, is nog een andere goede reden. Echter gaat het er natuurlijk vooral om wat de helm zoals de Nano Tribute modellen van Shark te bieden hebben op het gebied van comfort en gebruiksgemak. In dat opzicht is er veel mogelijk. Dit maakt de helmen dan ook goede keuzes voor zowel liefhebbers van de motor als gebruikers van de scooter.

Nano Tribute helm van Shark: aandacht voor design en veiligheid

Het eerste wat opvalt bij de reeks helmen Nano Tribute van Shark, is dat er veel aandacht is voor het design. De helmen zijn echte eyecatchers. Wie wat verder onderzoek pleegt, ziet ook dat er veel aandacht is voor de mate waarin de helmen comfort bieden. Zo is bijvoorbeeld de optimale pasvorm te garanderen door de twee maten buitenschaal. Er is dus altijd een passende maat te vinden voor iedereen. Ook andere voordelen wegen mee, bijvoorbeeld:

  • Het keurmerk ECE 22.05
  • Injected Thermoplastic buitenschaal
  • Een microlock snelsluiting
  • Zonnevizier geïntegreerd in de helm

Shark Nano Tribute helmen zijn ook te gebruiken op bijvoorbeeld de brommer of scooter. Juist vanwege het knappe design is daarmee goed op te vallen. Dit geldt zeker ook op drukke wegen. Omdat de helm ook goed sluitend is dankzij de specifieke systemen, is er bovendien geen reden waarom de helm niet goed op het hoofd kan blijven zitten. Zoals ook het vizier altijd goed zicht blijft bieden.

> Tot wel 40% korting: Shark Nano Blank & Shark Nano Kanji

De levensduur van een helm

Helmen kunnen lange tijd goede bescherming bieden, maar de levensduur is niet eindeloos. Dit geldt ook voor een Shark Nano Tribute model. Dankzij de keuring volgens ECE 22.05 is wel duidelijk dat de helm flink wat kan hebben. Zaken die bijvoorbeeld een effect hebben op de modellen zijn warmte en uv-licht. Door de tests in de speciale oven tijdens de keuring is echter bekend hoeveel helmen kunnen hebben. Dat neemt niet weg dat de kwaliteit bij gebruik wel langzaam maar zeker minder wordt.

Ook zaken als de mate van transpiratie en de tikken die een helm krijgt spelen mee bij het bepalen van de levensduur. Een hele goede Shark Nano helm kan misschien iets langer meegaan, maar over het algemeen wordt geadviseerd om uit te gaan van ongeveer vijf jaar. Dit is een goede indicatie. Daarna is het zaak om te bekijken of een nieuw passend model gevonden kan worden. Pas echter ook altijd op met tweedehands modellen. Een tik of veel gebruik kan de levensduur verkorten.

> Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd > Bekijk ook onze andere modellen