Schuberth C4 Pro Swipe systeemhelmen: nu met hoge korting

Ben je opzoek naar uitstekende systeemhelm waar alles op en aan zit? Dan is de C4 Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Pro Swipe van Schuberth een hele goede keuze. Deze systeemhelmen beschikken namelijk over veel luxe en comfort, ten opzichte van andere motorhelmen. Wanneer je de helm ziet, weet je meteen dat het om een luxe model gaat. De C4 Pro Swipe helm is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het ventilatiesysteem heeft verstelbare luchtinlaten, waardoor je makkelijk de hoeveelheid ventilatie kunt reguleren. Zo bepaal je zelf hoeveel luchttoevoer voor jou comfortabel is. De ingangen van het ventilatiesysteem zitten bovenop de helm, aan de voorkant. De luchtuitlaten zitten bij de meeste helmen bovenop aan de achterkant, maar bij de Schuberth C4 Pro Swipe motorhelmen zitten deze ten hoogte van de nek.

C4 Pro Swipe motorhelm van Schuberth: alleen maar luxe

Vanaf het eerste moment dat je deze helm opzet, voel je hoe comfortabel de binnenkant aanvoelt. Dit komt natuurlijk door de materialen welke aan de binnenkant zijn gebruikt, maar ook dankzij het lage gewicht. De helm weegt namelijk minder dan 1.7 kg. De binnenvoering voelt zo fijn omdat deze naadloos is, voor extra comfort. Daarnaast kun je de binnenvoering er makkelijk uithalen, om deze te laten luchten of te wassen. Bij de helm ontvang je geen communicatiesysteem, maar de helm is wel voorbereid op zo’n systeem. Daarnaast heeft het bij ons bestellen van deze helm nog een paar voordelen:

  • Een flinke korting op de aanschafprijs, soms zelfs boven de 100 euro!
  • Bestel je de helm vandaag, dan heb je deze morgen al in huis.
  • De helmen beschikken over een ECE keurmerk.
  • Net zoals op de rest van het assortiment, is de verzending kosteloos.
  • Een leuke korting op accessoires.

Al deze voordelen bij elkaar, zorgen dat je met de aankoop van een Schuberth C4 Pro Swipe motorhelm heel goedkoop uit bent.

Voorbereiden op een motortocht

Om tijdens een motortocht optimaal te kunnen genieten, is het nodig een goede voorbereiding te treffen. Door vooraf de route te bekijken, kom je niet voor verrassingen te staan. Het is ook slim om vooraf te onderzoeken wat leuke plekken zijn om te pauzeren. Dit kan bijvoorbeeld bij monumenten, of bij een lekker restaurant. Rij je de tocht in een groep, dan moet je voor vertrek de communicatiesets op elkaar instellen, zodat je tijdens het rijden met elkaar kan praten. In Nederland kan het weer nog weleens omslaan, zorg dus altijd dat je extra kleding bij je hebt. Zelfs als het in het voorjaar lekker weer is, kan het een paar uur later alweer regenen. In het buitenland zijn weer andere verkeersregels dan in Nederland. Ga je in het buitenland een motortocht rijden, dan is het dus verstandig om je goed in te lezen in de verkeersregels van dat land. Probeer ook altijd wat eten en drinken mee te nemen, voor het geval je verkeerd rijdt en je daardoor per ongeluk toch geen restaurant tegenkomt.

> Bekijk ook de Schuberth O1 Solid en kies zelf een aflevermoment en plek!

Optimaal zicht door het vizier

Voor een motorrijder is het belangrijk om goed zicht door het vizier te hebben. Op sommige moment ontkom je er niet aan dat je minder ziet, bijvoorbeeld tijdens een regenbui. Bij een nieuw vizier hoort de regen meteen van het vizier af te glijden, zodat je goed zicht hebt. Na verloop van tijd zal dit minder worden, bijvoorbeeld door viezigheid op het vizier. Daarom is het belangrijk om het vizier goed schoon te houden, en eventueel te behandelen met een speciale spray. Deze spray werkt afstotend tegen zowel viezigheid als regendruppels. In de zomer zullen er veel insecten op het vizier plakken, waardoor het nog belangrijker is om deze regelmatig schoon te houden. Een andere factor welke het zicht aanzienlijk kan verminderen, is condens. Ook hier is een spray voor, welke voorkomt dat het vizier aan de binnenkant beslaat. De beste oplossing is echter om een Pinlock lens tegen het vizier te plaatsen. Deze zorgt voor een stilstaande lucht tussen het vizier en de lens, wat zorgt voor een isolerende werking. Dit zorgt ervoor dat de lens niet meer beslaat.

> Verzending = gratis: Bekijk hier het gehele assoritment Schuberth C4 Pro helmen!

Andere interessante producten: