Schuberth C3 Pro Sestante: gratis verzending op gehele assortiment

Schuberth is een zeer bekend en een kwalitatief hoogstaand merk. Niet voor niets dat de helmen Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
worden gebruikt in de Formule 1. Zelfs motorhelden als Nico Hülkenberg of Sergio Pérez zien we regelmatig met een Schuberth helm. In onze collectie vind je nu ook Schuberth C3 Pro Sestante helmen. De systeemhelm voor motards voor wie alleen het beste goed genoeg is.

Schuberth C3 Pro Sestante systeemhelmen zijn mooie helmen met een indrukwekkend design. Maar met mooi ben je er niet alleen. Gelukkig staan de helm garant voor heel wat meer fijne foefjes en voordelen. De Schuberth C3 Pro Sestante is stabiel en bovendien erg stil. Wel zo prettig wanneer je lange afstanden wilt rijden en je oordoppen thuis wilt laten.

Voordelen aanschaf Schuberth C3 Pro Sestante helm

Bestel je Schuberth helm op onze website, dan beloven wij je geen verzendkosten. Ook profiteer je van de volgende voordelen:

  • Bestel voor 23:59, dan heb je de helm de volgende dag in huis
  • Kies zelf je aflevermoment
  • Kies waar jij je helm wilt laten bezorgen

Onderdelen Schuberth C3 Pro Sestante systeemhelm

Schaf je een Schuberth systeemhelm aan, dan ben je voorbereid op ieder weertype. Dit komt omdat de C3 Pro Sestante helm van Schuberth is voorzien van verschillende vizieren. Zo beschikt de helm over een helder anti-kras vizier een zonnevizier. Standaard wordt bij je bestelling een Pinlock vizier meegeleverd. Door het Pinlock vizier te bevestigen op het heldere vizier, ga je het beslaan van het vizier tegen. Dit zorgt voor een optimaal zicht op de omgeving en het overige verkeer. Het zonnevizier zorgt ervoor dat het dragen van een zonnebril op de motor verleden tijd is. Wel zo prettig. Je hebt namelijk volledig zicht wanneer de zon vol in je ogen schijnt. Met het zonnescherm is het geen probleem. Met een enkele beweging bedien je – zelfs met handschoenen aan – het zonnevizier. Hoewel de helmschaal van de helm Schuberth C3 Pro Sestante strak om je hoofd zit, is er wel ruimte voor het dragen van een bril. De binnenvoering is namelijk voorzien van uitsparingen voor brilpootjes. Hierdoor is de Schuberth C3 Pro Sestante helm uitstekend geschikt voor brildragers.

Wil je weten of de Schuberth C3 Pro Sestante helm past bij de omvang van je hoofd? Maak gebruik van de matentabel en:

  • Meet de omvang van je hoofd met een meetlint
  • Houd het meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen
  • Bepaal aan de hand van de tabel de juiste maat

De Schuberth C3 Pro Sestante motorhelm is één van de stilste helmen ter wereld. Dit komt omdat de helmen uitvoerig worden getest in een windtunnel. Door de vorm van de helmschaal en de plaatsing van de spoilers glijdt de wind als het ware over de helm heen. Daarnaast worden ook de vizieren speciaal gemaakt, zodat deze minimaal geluid veroorzaken. Het fluiten van het vizier blijft uit, waardoor er 100% gefocust kan worden op de weg. Niet alleen is de helm door deze techniek erg stil, maar ook erg stabiel. De stabiliteit zorgt ervoor dat je ontspannen op de motor of scooter kunt zitten. Je kunt hierdoor ook eenvoudig lange afstanden of op hoge snelheid rijden. Alles is eraan gedaan om de Schuberth C3 Pro Sestante helmen zo comfortabel mogelijk te maken.

Profiteer van systeemhelmen voor de laagste prijs(10% tot 40% korting)!

Schuberth C3 Pro Sestante helmen: de keuze is snel gemaakt

Als je op zoek bent naar een kwalitatief goede systeemhelm, dan is de keuze snel gemaakt als je de Schuberth C3 Pro Sestante helm ziet. De helm zit lekker, ziet er mooi uit en is gemaakt van de meest hoogwaardige onderdelen. Schuberth staat bekend om hun kwalitatief goede helmen. Het is daarom ook niet gek dat de meeste mensen nooit meer een andere helm willen als zij eenmaal een Schuberth helm hebben gedragen. Vraag maar eens rond en je zult alleen maar positieve verhalen horen over Schuberth helmen!