HJC CS-15 Martial: Levering binnen 24 uur!

HJC helmen zijn zeer populaire helmen. In Noord-Amerika is HJC zelfs zo populair, dat het merk Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
bovenaan staat in de lijst van meest populaire helmen. Dat wil zeggen dat zij nummer 1 zijn in heel Amerika en Canada! Deze populariteit heeft HJC te danken aan de kwaliteit die zij leveren voor een schappelijke prijs. HJC probeert hierdoor iedereen die een motor of scooter rijdt te laten genieten van hoog comfort en veel gebruiksgemak. Ook in Europa is HJC een onwijs bekend merk. Om aan aanbod te vergroten heeft HJC nu de HJC CS 15 Martial toegevoegd aan het assortiment. Deze helm is ook op HelmOnline te verkrijgen. Als je de helm bij ons op de website besteld, profiteer je van een snelle levering. Als je op werkdagen een bestelling plaatst, ontvang je het product al binnen 24 uur in huis! Hierdoor kun je extra snel genieten van jouw nieuwe HJC Martial helm.

HJC CS 15 Martial integraalhelm: Een helm met veel gebruiksgemak

Als je kiest voor een CS-15 Martial helm van HJC, dan kies je voor een helm met veel gebruiksgemak. Dit is terug te zien in het vizier. Zo beschikt de HJC CS 15 helm over een helder anti-kras vizier. Het heldere anti-kras vizier zorgt ervoor dat je te allen tijde een optimaal zicht hebt op de omgeving en het overige verkeer. Het vizier is daarnaast Pinlock voorbereid. Dit betekent dat je eenvoudig een Pinlock vizier tegen het heldere vizier kunt monteren. Het Pinlock vizier zorgt ervoor dat het heldere vizier niet meer zal beslaan. Ook dit helpt voor een optimaal zicht op de omgeving en het overige verkeer.

Daarnaast beschikt de Martial helm van HJC over een ingebouwd ventilatiesysteem. Zo is de buitenschaal voorzien van ventilatieopeningen waardoor frisse lucht wordt aangevoerd. Aan de achterkant van de helm wordt warme lucht afgevoerd. Deze stroom van lucht zorgt ervoor dat je altijd frisse lucht in de helm beschikbaar hebt. Het klimaat in de helm is hierdoor optimaal te noemen. Voor extra ventilatie op warme dagen, kan het vizier worden geopend. Het vizier kan tijdens het rijden en met handschoenen aan worden bediend. Door het ventilatiesysteem en het vizier ben je voor ieder weertype voorbereid. Zeker in Nederland is dit erg prettig, omdat het zeer veranderlijk kan zijn qua type weer.

HJC CS-15 Martial helm: Een helm voor iedereen

Iedereen die een motor, scooter, brommer of quad heeft kan gebruikmaken van de HJC CS-15 Martial integraalhelmen. Dit komt omdat de helmen ECE 22.05 goedgekeurd zijn, waardoor de helmen geschikt zijn om te dragen op de openbare weg. Daarnaast worden de helmen in meerdere maten verkocht. Zo worden de HJC CS-15 Martial helmen verkocht in maat XS tot en met XL. Ook zijn de helmen geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hierdoor kan iedereen genieten van de kwaliteit van deze prachtige HJC helmen!

> Gratis verzending: HJC CS-15 mat zwart!