Caberg Duke II Smart helmen: nu met gratis verzending

De Caberg Duke II Smart motorhelm is een goede keuze als je opzoek bent naar een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
systeemhelm met een sportieve uitstraling. Ideaal is dat je bij een systeemhelm het kinstuk naar boven kunt klappen, zodat de helm er niet uitziet als een integraalhelm, maar als een jethelm. Dit is ideaal als je met lekker weer op de motor zit, en zo hoef je geen aparte helm voor de zomer of winter te halen. De kosten voor verzending nemen wij voor onze rekening, bij ons dus geen onverwachte verzendkosten. Je hebt de helm ook nog eens snel in huis, namelijk de volgende werkdag al. De Duke II Smart van Caberg heeft bovendien een nekrand om geluid te filteren. Vooral op de snelweg is dit handig, omdat je dan een stuk minder last hebt van achtergrondlawaai. Daarnaast is het ook handig als je een Bluetooth headset gebruikt, omdat je het geluid dan beter hoort.

Duke II Smart motorhelm van Caberg: een goede koop voor een lage prijs

De Caberg Duke II Smart motorhelmen zijn bij ons te koop voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dit komt omdat wij een combinatie van kortingen geven. Dit begint al bij de standaard lage prijs van de Caberg Duke II Smart helm, waar ook nog eens een korting vanaf gaat. De gratis verzending scheelt natuurlijk ook een aardig bedrag. Ten slotte is er nog de bundelkorting, dit is een korting op accessoires welke je bij de helm koopt. Het is dus goedkoper om gelijk accessoires te bestellen met de bundelkorting, dan om later accessoires te bestellen zonder korting. Sommige combinaties van accessoires verhogen de korting van 10 naar maar liefst 15 procent. Voorbeelden van accessoires welke je kunt bestellen zijn:

  • Een communicatieset, om te bellen of muziek te luisteren.
  • Een muuranker, om de motor thuis veilig op slot te kunnen zetten.
  • Een motorslot, met een keurmerk.
  • Een Pinlock vizier, welke ervoor zorgt dat het vizier niet beslaat.

Kies de juiste maat

Zeker als je nooit eerder via internet een motorhelm hebt gekocht, zul je misschien denken hoe je de juiste maat kunt vinden? Gelukkig is dit makkelijker dan je denkt. Door op de knop ‘Wat is mijn maat?’ te klikken, kom je op een pagina met uitleg hoe je jouw maat motorhelm bepaald. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een meetlint om de omtrekt van je hoofd te meten, en de maattabel om te bepalen welke hoofdomtrek bij welke maat helm hoort. Deze maattabel kun je ook gebruiken om de helmmaat voor kinderen te bepalen. Het enige verschil is dat je dan op een kleinere maat uitkomt. Bijna alle motorhelmen worden in verschillende maten geleverd, zodat je een mooie helm kunt kiezen welke ook goed past. Ten slotte hebben veel motorhelmen als voordeel dat de binnenkant van de helm zich aanpast aan de vorm van je hoofd. Hierdoor gaat de helm alleen maar lekkerder zitten. Op de pagina met de maattabel voor motorhelmen, staat ook uitleg hoe je kunt meten welke maat handschoenen je hebt. Dit doe je door net onder de knokkels de omtrek van je hand te meten, zonder hierbij de duim mee te meten.

> Verzending = gratis: Bekijk nu de andere Caberg Duke II helmen!

Condens voorkomen

Ben je een ervaren motorrijder, dan zul je vast weleens last hebben gehad van condens. Condens is niet alleen lastig, maar kan ook gevaarlijk zijn, doordat je minder ziet. Tegenwoordig zijn er speciale Pinlock vizieren welke voorkomen dat het vizier beslaat. Bij sommige helmen worden deze lenzen al standaard meegeleverd. Heb je geen Pinlock vizier, en heb je vaak last van condens, dan is dit zeker een goede aankoop. De lenzen absorberen vocht en zorgen voor een laag lucht tussen het vizier en de Pinlock lens, welke een isolerende werking heeft. De Pinlock lens is makkelijk te bevestigen, door het vizier van je helm los te halen, en de lens aan de binnenkant te plakken. Omdat een Pinlock lens weinig kost, is het een goede oplossing om eens uit te proberen als je vaak last hebt van condens.

Bekijk ook onze andere Caberg helmen: