Caberg Avalon helm: Gratis verzending!

De Avalon is een sport geïllustreerde integraalhelm van het gerenommeerde Italiaanse merk Caberg en is ideaal Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
voor dagelijks gebruik. Ben je van plan een lange, zware route te rijden? Ook dán is de Caberg Avalon helm een ideale keuze. Ontdek onze Caberg Avalon helmen en rijd weg met een echte kwaliteitshelm voor een wel heel scherpe prijs.

Wanneer je benoemt dat het bekende merk Caberg zich kenmerkt door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, zullen motorrijders instemmend knikken. In het 45-jarig bestaan vond Caberg bij elk nieuws design het wiel weer opnieuw uit. Het design bleef altijd strak en stijlvol, onderwijl de meest innovatieve snufjes werden toegevoegd. Dat is voor de Caberg Avalon helm niet anders.

Eigenschappen Caberg Avalon helm

Aangezien Caberg als één van de eerste helmenmerken een systeemhelm met zonnevizier op de markt bracht en deze door de jaren heen gretig aftrek vond, mag deze feature bij de Caberg Avalon helmen niet ontbreken. Toch is dit niet de enige specificatie die de Caberg Avalon zo uitzonderlijk maakt. Hieronder volgen de unieke eigenschappen van de Caberg Avalon helm:

  • Krasbestendig vizier bij de Caberg Avalon helm Opspattend gruis op de weg? Geen probleem met het krasbestendige vizier. Krassen maken geen kans door het ijzersterke vizier.
  • Helder buitenvizier op de Caberg Avalon helm Dit buitenvizier is voorbereid op FogCityGo: hierdoor kun je je op de weg blijven focussen zonder dat het vizier beslaat.
  • Zonneklep De zonneklep van de Caberg Avalon helm is te bedienen aan de zijkant van de helm, zelfs met handschoenen.
  • Ventilatie van de Caberg Avalon helm aan de voorkant en bovenkant De ventilatie aan de voorzijde kan heen en weer worden bewogen en de lucht aan de bovenkant van de helm gaat er via de achterspoiler weer uit.
  • Schaalmaten Caberg Avalon helm Verkrijgbaar in twee schaalmaten van maat XS t/m 2XL
  • Interieur Caberg Avalon helm Het interieur is volledig uitneembaar en daardoor gemakkelijk schoon te houden.
  • Micro Metric helmvergrendeling Zelfs met handschoenen is de helmvergrendeling van de Caberg Avalon helm gemakkelijk aan te passen.
  • Helmlus beschikbaar Door aanwezigheid van de helmlus is de Caberg Avalon helm kun je de helm eenvoudig aan de motor kan bevestigen als je hem niet gebruikt.
  • Technische audio-specs De Avalon is ontworpen voor alle audiosystemen die op de markt verkrijgbaar zijn.

De meeste helmen worden met de hand geproduceerd in het Noord-Italiaanse stadje Bergamo. Daar produceren ze een enorm aanbod van goedkope motorhelmen, sportieve integraalhelmen tot luxe systeemhelmen waar de motorrijder gemakkelijk hele dagen over de grens kan rijden. Dat geldt ook voor de Caberg Avalon helm.

> Gratis verzending: crosshelm zwart & Schuberth C4 Pro!

Tips voor het onderhoud van de Caberg Avalon helm

Wanneer je aardig wat kilometers maakt, ben je bekend met vliegjes op de buitenzijde van de Caberg Avalon helm en het vizier. Ook de binnenkant wordt door gebruik van haarproducten en zweet vuil. Maak de Caberg Avalon helm eens in de zoveel tijd schoon.

De voering van de helm is hypoallergeen en ademend en biedt daardoor een hoog draagcomfort. Om deze eigenschappen zo lang mogelijk intact te houden, is het belangrijk dat deze helmen goed worden onderhouden. Prettig is het dan om te weten dat het interieur volledig uitneembaar is. Haal eens in de zoveel maanden het interieur eruit en plaats deze in een waszakje. Gebruik daarbij een mild wasmiddel. In de droger gooien wordt afgeraden. Je wilt immers niet dat de voering zal krimpen. Terwijl het interieur van je helm in de was zit, kun je met de buitenzijde van je Caberg Avalon helm aan de slag gaan. Gebruik hiervoor een stoffen doek en een emmer met lauw water. Wrijf het vuil er zachtjes af. Wil je je Caberg Avalon helm extra laten glimmen na de schoonmaakbeurt. Maak dan gebruik van helmpoetsmiddel.

> Terug naar alle helmen Caberg.

Andere interessante producten: