Arai Concept-X helmen: Kortingen oplopend tot wel 40%!

De helm Arai Concept-X is een helm met een retro uitstraling. Dit komt door de minimalistische Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
ronde vorm. Ondanks het minimalistische design, is deze Arai Concept-X helm voorzien van zeer moderne techniek. Dit maakt de helm dan ook zeer gewild onder motorrijders. Net zoals andere helmen van Arai staat dit model voor kwaliteit en veiligheid. Dit is dan ook terug te zien in de materiaalkeuze. Ben jij benieuwd naar de voordelen van deze helm? Lees dan het onderstaande stuk goed door. Eenmaal overtuigd kun je de helm bij ons online aanschaffen. Hierbij gelden soms kortingen tot wel 40%!

Helmen Arai Concept-X: Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel van deze Concept-X Arai helm is de buitenschaal. De buitenschaal is namelijk gemaakt van zeer sterk glasvezel. Daarnaast is de buitenschaal glad en rond gevormd. Dit heeft als voordeel dat bij een eventuele glijpartij, de helm minder last heeft van weerstand. Minder weerstand zorgt ervoor dat je minder snel achter objecten blijft haken, waardoor de nek en het hoofd minder snel letsel zullen oplopen. Door het gebruik van glasvezel, is de helm ook nog een erg licht en stevig. Het voordeel hiervan is dat je bijna niet merkt dat je een helm op je hoofd hebt. Lange afstanden rijden op de motor is daarom geen enkel probleem!

De binnenvoering van de Arai Concept-X helm is uitneembaar en wasbaar. Dit geeft als voordeel dat je altijd met een schone en frisse helm op kunt rijden. Zeker op warme zomerdagen is dit erg prettig. Op warme dagen transpireer je namelijk meer dan normaal. Let er wel op dat je de binnenvoering niet was met water warmer dan 30 graden Celsius. Dit kan de binnenvoering namelijk doen krimpen, waardoor de voering hierna niet meer goed in de helm past. Was bij voorkeur op de hand.

> Gratis verzending: mooie scooterhelmen & beenkleed scooter!

Tot slot is de sluiting van de Arai Concept-X helmet ook met zorg uitgekozen. Bij de helmen Arai Concept-X is namelijk gekozen voor een dubbel-D kinsluiting. De dubbel-D kinsluiting wordt ook bij helmen gebruikt die worden gedragen op het circuit. Een dubbel-D kinband sluiting is over het algemeen beter dan een kinband met snelsluiting. Zo kun je zien dat bij ieder klein detail wordt nagedacht over optimale kwaliteit en veiligheid.

> Tot wel 40% korting op al onze helmen!

Arai Concept-X kopen: waar moet je rekening mee houden?

Bij het kopen van een nieuwe Arai helm moet je met een aantal dingen rekening houden. Allereerst is het zeer belangrijk om de juiste maat uit te kiezen. Hiervoor kun je bij ons een kijkje nemen in de maattabel. Met de omtrek van je eigen hoofd iets boven je wenkbrauwen. De afgelezen maat kan worden opgezocht in de maattabel, zodat je zeker bent dat je de juiste maat helm hebt uitgekozen. Daarnaast kun je op internet vaak helmen kopen met korting, waardoor je veel geld kunt besparen. Zo ook op onze website. Kortingen kunnen al snel oplopen tot 40%! Wees daarom geen dief van je eigen portemonnee en neem snel een kijkje in ons assortiment.

Bekijk de andere modellen van Arai: