Arai Chaser-X kopen: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Vraag een motorrijder of motorliefhebber naar het merk Arai en zij zullen het merk kennen. Arai Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
is een wereldberoemd merk uit Japan en staat voor kwaliteit en veiligheid. Alle Arai helmen zijn van topkwaliteit, zo ook de Arai Chaser-X helm. Dit is terug te zien in de materiaalkeuze en de kwaliteit van de onderdelen. Deze bekende en gewilde helmen zijn op onze website te koop. Het voordeel bij HelmOnline is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen en dat de helm bij je thuis wordt afgeleverd. Deze service is speciaal voor jou om de helm zo snel en goedkoop mogelijk bij je te krijgen. Net als de Arai Chaser-X helmen, worden alle producten op onze website met gratis verzending verkocht!

Arai Chaser-X helmen: Helmen van zeer hoge kwaliteit

Een helm Arai Chaser-X is een helm van zeer hoge kwaliteit. Dit is terug te zien in meerdere onderdelen van de helm. Een belangrijk punt van de Arai Chaser-X is de helmschaal. De helmschaal wordt handmatig gemaakt en bestaat uit zeer sterke glasvezels. Als de binnenvoering uit de helm wordt verwijderd, is een naam zichtbaar. Deze naam is van degene die de buitenschaal van de helm heeft gemaakt. Dit is niet alleen erg leuk, maar schept ook een band van vertrouwen. Arai geeft immers een naam weg van een werknemer, waardoor zij laten zien 100% achter hun eigen product te staan.

> Vandaag besteld, morgen in huis! Crosshelm & integraal helm

De kwaliteit en veiligheid van de Chaser-X helmen is ook terug te zien aan de absentie van een zonnevizier. Bij het plaatsen van een zonnevizier moet namelijk een stukje van de binnenschaal worden opgeofferd. Dit kan de binnenschaal verzwakken, waardoor de veiligheid niet optimaal kan worden gewaarborgd. Hierdoor is de keuze gemaakt om geen zonnevizier te plaatsen in de helmen Arai Chaser-X. Ook is de keuze gevallen op een ronde helmschaal. Dit heeft namelijk als voordeel dat bij een eventuele glijpartij de helm minimale weerstand ondergaat. Door de minimale weerstand blijft de helm minder snel achter een object haken. Dit komt de nekspieren en het hoofd ten goede. De Japanse technieken in de helm zijn zeer verfijnd en op ieder scenario voorbereid. Dit maakt de Arai helmen, en dus ook de Arai Chaser-X helmen, tot helmen van zeer hoge kwaliteit.

  • Helmschaal van zeer sterk glasvezel wordt handmatig gemaakt
  • Geen zonnevizier voor behoud van binnenschaal
  • Ronde vorm voor minimale weerstand bij glijpartij

> Tot wel 40% korting: motorhoes & motorhelm!

Helm Arai Chaser-X: Anders dan andere helmen

Als je kiest voor een Arai Chaser-X helm, dan kies je voor een helm van hoge kwaliteit. De helmen zijn duurzaam, sterk en licht. Hierdoor kies je voor een helm die anders is dan andere helmen. Eenmaal voor Arai gekozen, kiest bijna niemand meer voor een ander merk. Ervaar de voordelen zelf en bestel vandaag nog jouw Arai Chaser-X helm!

Bekijk ook de andere modellen van Arai: