Sorteren op:

Mat zwarte scooterhelm: met gratis verzending

Een matzwarte scooterhelm is een echt klassieker: tijdloos en stijlvol. Waar de een houdt van een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

82 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

82 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
opvallende, felle kleur kies de ander voor een matzwarte scooterhelm die past bij elke kleding en elke kleur scooter. Ben jij zo iemand? Bekijk ons aanbod scooterhelmen in matzwart van diverse merken.

Populaire scooterhelm matzwart: jethelm

Een populaire keuze onder scooterrijders is een jethelm. Ook deze variant hebben we als scooterhelm in matzwart in ons assortiment opgenomen. De jethelm is een gewilde bescherming op de scooter omdat de helm:

  • Zicht biedt aan beide kanten
  • Je vrij laat communiceren met andere weggebruikers
  • Licht van gewicht is
  • Draagbaar is met een bril
  • Comfortabel is bij warme temperaturen

Het enige waar je kans op hebt met een jethelm is windruis. Wanneer de wind onder de matzwarte scooterhelm slaat, zorgt dit voor meer herrie. Kies je voor een systeemhelm, dan is de kans op windruis een stuk kleiner. Windruis voorkom je door een goede houding aan te nemen op de scooter en je kunt oordopjes dragen tijdens het rijden.

Maat bepalen van mat zwarte scooterhelm

In een winkel pas je een scooterhelm matzwart totdat je de juiste maat vindt. Online kan dit helaas niet en daarom leggen we je uit hoe je gemakkelijk de juiste maat vindt door het meten van de omvang van je hoofd. Het is belangrijk de stappen goed en secuur op te volgen zodat je op de meest veilige manier de weg op gaat. Een te kleine helm geeft veel druk op het hoofd met vervelende hoofdpijn tot gevolg terwijl een te grote helm juist te veel ruimte overlaat en gaat verschuiven.

Met onderstaande stappen bepaal je de juiste maat van een scooterhelm matzwart:

  • Pak een meetlint en plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen en meet de omtrek van het hoofd
  • Bekijk de helmmaten en de daarbij horende omtrek in centimeters

Grote voorraad scooterhelmen matzwart

Matzwarte scooterhelmen hebben wij op voorraad en dat houdt in dat er geen lange levertijden zijn. Een bestelling vóór 23.59 uur geplaatst is de volgende dag al in huis. Bij ons betaal je geen extra kosten bij het online bestellen, want de verzending is standaard gratis. Dit is niet alleen op de matzwarte scooterhelmen van toepassing maar op het volledige assortiment in onze webshop.

Populaire producten: