Kinderhelmen

Kinderhelm kopen: verzending binnen één dag

Samen met je zoon of dochter op de scooter of motor? Als je met je kind Lees meer

reist op de motor of scooter, dan wil je dat ze een goede helm dragen. Al onze kinderhelmen zijn voorzien van het ECE-keurmerk. Als je de kinderhelm vandaag online besteld, dan ontvang je de helm morgen al in huis. Het is ook mogelijk om zelf een aflevermoment en plek te kiezen voor de kinderhelm!.

Aandachtspunten: kopen van een goedkope kinderhelm (Scooter/motor)

Het online aanbod van goedkope kinderhelmen is enorm. Om niet verstrikt te raken in het gigantische aanbod delen we graag onderstaande vier tips. Als je zoekt naar een nieuwe scooterhelm voor je kind of kinderhelm voor op de scooter, houd dan rekening met de volgende punten:

1. Welk model is geschikt voor je kind?
Het type model dat past bij je kind is afhankelijk van het einddoel van de kinderhelm. Wordt de helm achter op de scooter gedragen terwijl je door de stad of het dorp rijdt? Dan heb je kind een scooterhelm nodig. Of wordt de kinderhelm achter op de motor gedragen terwijl je over de snelweg rijdt? Dan heb je kind een motorhelm nodig. Of het nu een kinderhelm motor of een kinderhelm fiets is, bij onze helmen tref je een uitgebreid overzicht met de specificaties.

2. Welke maat helm past bij je kind?
Het is belangrijk dat een helm de juiste maat heeft. Een te grote helm kan als gevolg hebben dat het hoofd een extra klap maakt tegen de binnenkant van de helm. Een te krappe helm kan hoofdpijn als gevolg hebben, hier moet overigens wel een kleine kanttekening bij geplaatst worden; een helm hoort in het begin iets te strak te zitten, de kinderhelm moet zich namelijk naar het hoofd van je kind vormen. Maak gebruik van onze matentabel om de juiste voor je kind te bepalen.

3. Welke prijs past bij je budget?
Kinderhelmen zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar. De kinderhelmen van Helmonline zijn allemaal ECE gekeurd. Bestel een goedkope kinderhelm vanaf € 59,95.

4. Wat is een leuke kleur?
Bij kinderen is de kleur van wat zij dragen zeer belangrijk. Het is een belangrijke keuze als het aankomt op een kinderhelm kopen. Op zoek naar een helm voor volwassenen? Neem eens een kijkje bij de integraalhelmen of een retrohelm voor scooter en motors.

Kinderhelm motor of scooterhelm kind: wat is het verschil?

Er is geen verschil tussen een kinderhelm voor op de scooter en op de motor. Waar wel een verschil in zit, is het type model waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een jethelm, integraalhelm of systeemhelm

Bestel een kinderhelm motor of kinder motorhelm vóór 23.59 uur = volgende dag bezorgd. De volgende dag kun je dus al direct gebruikmaken van de nieuwe helm. Snelle bezorging!

Bekend met de voordelen?

Maak kennis met de voordelen van het kopen van een helm bij Helmonline:

 • Gratis verzending van de kinderhelm
 • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
 • 100 dagen retourrecht mocht de helm niet passen
 • Kortingen van 10% tot 40% op alle kinderhelmen

Hier niet de kinderhelm kunnen vinden die aan jouw wensen voldoet? Bekijk de beste helmen in het assortiment van meer dan 200 helmen!

Sort

1 product Toon alles

Selectie verfijnen
Filteren
 1. Vinz Kinderintegraalhelm Mat Zwart
  Vinz Cabot Kinderhelm - Mat Zwart
  Onze prijs
  Normale prijs  89,95 Vanaf  59,95
  Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis
Sort

1 product Toon alles

Selectie verfijnen