Sorteren op:

Kinderhelm kopen: verzending binnen één dag

Samen met je zoon of dochter op de scooter of motor? Als je met je kind Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

reist op de motor of scooter, dan wil je dat ze een goede helm dragen. Ontdek in ons assortiment de helm die bij je kind past. De keuze is reuze!

Comfortabele binnenvoering

Zorg ervoor dat je kind een fijne ervaring heeft met zowel het voertuig als de kinderhelm. Een helm dat niet comfortabel zit, dat wordt natuurlijk geen succes.

Gelukkig zijn onze kinderhelmen stuk voor stuk voorzien van een comfortabele binnenvoering. Zacht, kindvriendelijk én uitwasbaar. 

Kleuren kinderhelmen

Voor je kind is dit waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel, de kleur! Houdt je kind meer van een vrolijke kleur, dan zijn er voor hem of haar vrolijke helmen te bestellen. Maakt de kleur niet uit of vindt hij of zij een donkere of juist witte kleur trendy staan?

De kinderhelmen zien er stuk voor stuk stoer uit. Het belangrijkste is natuurlijk dat ze bescherming bieden. De buitenschaal is gemaakt van ABS (Acrylonitril-Butadieen-Styreen), extra licht en stevig.

Aandachtspunten: kopen van een goedkope kinderhelm (Scooter/motor)

Je wilt je kind graag meenemen op de motor of scooter, houd dan rekening met de volgende punten:

1. Welk model is geschikt voor je kind?

Of je nu op zoek bent naar een scooter helm of een motorhelm, een kinderhelm kun je een meerdere modellen bestellen. Denk aan een systeemhelm, integraalhelm of jethelm.

2. Welke maat helm past bij je kind?
Het is belangrijk dat een helm de juiste maat heeft. Hoe weet je welke maat helm je kind nodig heeft? Maak gebruik van onze matentabel om de juiste voor je kind te bepalen.

3. Welke prijs past bij je budget?
De helmen zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar. De helmen van Helmonline zijn allemaal ECE gekeurd. Bestel een goedkope kinderhelm vanaf € 59,95.

Handige info

Veelgestelde vragen

Waar moet een kinderhelm aan voldoen?

In de praktijk zijn er twee dingen belangrijk. De helm moet gekeurd zijn en door alle veiligheidstests zijn gekomen. Daarbij moet de helm goed passend zitten. Een te losse helm beschermt niet voldoende.

Welke helm voor kind?

Wanneer je een kind op de brommer of motor vervoerd wil je hem of haar wel veilig van punt A naar B brengen. In onze collectie vind je verschillende merken met een open of dicht vizier en met of zonder kinstuk. De kinderhelmen in ons aanbod beginnen bij een hoofdomtrek van minimaal 44 centimeter.

Motorhelm of scooterhelm voor je kind, wat is het verschil?

Er is geen verschil tussen een kinderhelm voor op de scooter en op de motor. Waar wel een verschil in zit, is het type model waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een jethelmintegraal helm of systeemhelm

Welke maten kinderhelmen hebben jullie in het assortiment?

Voor kinderhelmen hebben wij de maten YL, YM en YS in het assortiment.

Wat kosten de kinderhelmen ongeveer?

Kinderhelmen zijn relatief minder prijzig dan volwassenen helmen. Voor kinderhelmen ben je onder de €100 zeker geslaagd.

In welke kleuren zijn de kinderhelmen beschikbaar?

In 6 kleuren zijn de kinderhelmen beschikbaar. Er zijn ook leuke kinderhelmen te bestellen met een stoere print.