Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Achteraf betalen
  is mogelijk

Kinderhelm kopen: verzending binnen één dag

Samen met uw zoon of dochter op de scooter of motor? Als u met uw kind reist op de motor of scooter, dan wilt u dit op de meest veilige manier doen.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Kies dan voor een van de ECE goedgekeurde kinderhelm. Veiligheid tijdens het rijden op de motor of een op scooter is het meest belangrijk. Kinderen zijn kwetsbaar en een goede bescherming is essentieel. Al onze helmen zijn voorzien van het ECE-keurmerk. Met dit keurmerk bent u gegarandeerd van een uitstekende helm van topkwaliteit.

Aandachtspunten: kopen van een goedkope kinderhelm (Scooter/motor)

Het online aanbod van goedkope kinderhelmen is enorm. Om niet verstrikt te raken in het gigantische aanbod delen we graag onderstaande vier tips. Als u zoekt naar een nieuwe helm, houd dan rekening met de volgende punten:

1. Welk model is geschikt voor uw kind?
Het type model dat past bij uw kind is afhankelijk van het einddoel van de kinderhelm. Wordt de helm achter op de scooter gedragen terwijl u door de stad of het dorp rijdt? Dan heeft uw kind een scooterhelm nodig. Of wordt de kinderhelm achter op de motor gedragen terwijl u over de snelweg rijdt? Dan heeft uw kind een motorhelm nodig. Bij de helmen treft u een uitgebreid overzicht met de specificaties.

2. Welke maat helm past bij uw kind?
Het is belangrijk dat een helm de juiste maat heeft. Een te grote helm kan als gevolg hebben dat het hoofd een extra klap maakt tegen de binnenkant van de helm. Een te krappe helm kan hoofdpijn als gevolg hebben, hier moet overigens wel een kleine kanttekening bij geplaatst worden; een helm hoort in het begin iets te strak te zitten, de kinderhelm moet zich namelijk naar het hoofd van uw kind vormen. Maak gebruik van onze matentabel om de juiste voor uw kind te bepalen.

3. Welke prijs past bij uw budget?
Kinderhelmen zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar. De kinderhelmen van Helmonline zijn allemaal ECE goedgekeurd. Bestel een goedkope kinderhelm vanaf € 59,95.

4. Wat is een leuke kleur?
Bij kinderen is de kleur van wat zij dragen zeer belangrijk. Het is een belangrijke keuze als het aankomt op een kinderhelm kopen. Op zoek naar een helm voor volwassenen? Neem eens een kijkje bij de integraalhelmen of een retrohelm voor scooter en motors.

Kinderhelm voor de scooter of een motorhelm: wat is het verschil?

Onze kinderhelmen beschikken allemaal over het ECE-keurmerk. Dit betekent dat een helm geschikt is voor zowel gebruik op de scooter als op de motor. Er is dus geen verschil tussen een kinderhelm voor op de scooter en op de motor. Waar wel een verschil in zit, is het type model waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor een jethelm, integraalhelm of systeemhelm. Kunt u niet precies vinden wat u zoekt, onze helmoutlet kan uitkomst bieden.

Bekend met de voordelen?

Maak kennis met de voordelen van het kopen van een helm bij Helmonline: - Gratis verzending van de kinderhelm - Voor 23:59 besteld, morgen in huis - 100 dagen retourrecht mocht de helm niet passen - Kortingen van 10% tot 40% op alle kinderhelmen Hier niet de kinderhelm kunnen vinden die aan uw wensen voldoet? Bekijk de beste helmen in het assortiment van meer dan 200 helmen!

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen