Sorteren op:

Een grijze jethelm kopen: tot 40% korting bij Helmonline.nl

Is jouw jethelm aan vervanging toe? Dan kun je een nieuwe helm online bestellen. Wij hebben Lees door

Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren
per pagina
een groot aanbod jethelmen van uitstekende kwaliteit. Ook als je een grijze jethelm wil kopen, zit je bij ons goed. In ons assortiment vind je diverse hoogwaardige, veilige én stijlvolle jethelmen met de subtiele kleur grijs.

Wij vinden het belangrijk dat je niet onnodig te veel betaalt voor een nieuwe helm. Daarom verkopen wij onze helmen altijd met een aantrekkelijke korting. Ook als je een grijze jethelm wil kopen, kun je van een aantrekkelijke korting tot 40 procent profiteren.

Vandaag besteld, morgen al een ritje met uw nieuwe helm

Bestel je jouw helm vandaag nog online, dan kun je deze morgen al uitproberen. Wij hanteren namelijk een korte levertijd van minder dan 24 uur. Als je jouw helm vandaag bestelt voor 23:59 uur, heb je de helm morgen al in huis.

Goed om te weten: bij ons hoef je nooit verzendkosten te betalen. Deze nemen wij altijd voor onze rekening. Het maakt niet uit wat je bestelt, want aan deze actie zitten geen voorwaarden als een minimaal bestelbedrag verbonden. Bij ons profiteer je dan ook altijd van een gratis levering.

> Verzending = helemaal gratis: Bekijk ook eens de Shark Evoline 3!

Het verschil tussen een jethelm en systeemhelm

Je kunt ervoor kiezen een jethelm te kopen, maar je kunt ook een systeemhelm aanschaffen. Ook deze helmen vind je in het grote assortiment. Velen weten wel dat jethelmen niet hetzelfde zijn als systeemhelmen, maar kennen het exacte verschil tussen deze helmen niet. Het verschil tussen een jethelm en een systeemhelm, is dat een jethelm geen kinstuk heeft. Bij de systeemhelm is dit anders, want deze helm heeft een opklapbaar kinstuk en omvat dus niet alleen het hoofd, maar ook het gezicht.

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het dragen van een jethelm op de motor. Het gaat om de volgende pluspunten:

  • Een jethelm biedt een open zicht.
  • Een jethelm is zeer geschikt voor brildragers. Je kunt gemakkelijk een bril of zonnebril dragen onder deze helm.
  • Een jethelm heeft altijd een schoon vizier. Omdat de onderzijde van de helm open is, kan er geen condens op het vizier ontstaan.

Wil je profiteren van deze voordelen? Bestel dan een grijze jethelm online en je heb jouw nieuwe helm morgen al in huis. Je kunt de handige matentabel van Helmonline.nl gebruiken om te bepalen welke maat helm je nodig heeft.

> Inspiratie nodig? Bekijk eens deze pareltjes!