Integraalhelm kopen: tot 40% korting

Bestel een integraalhelm vóór 23.59 uur = volgende dag in huis. Maak gebruik van onze handige matentabel!

Artikelen 1 tot 32 van 50 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 32 van 50 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Het is van essentieel belang dat een integraalhelm goed past wanneer u besluit om een helm aan te schaffen. Maak gebruik van onze matentabel en calculator. Gebruik deze 2 stappen:

Stap 1. Omtrek van uw voorhoofd in centimeters
Meet de omtrek van uw hoofd op met een meetlint. Dit doet u door het meetlint ongeveer 2,5 cm boven uw wenkbrauwen te plaatsen.

Stap 2. Uitkomst in centimeters = helm maat
Kijk op de matentabel welke maat helm u nodig heeft.

Een goed passende helm is zeer belangrijk voor de veiligheid van de bestuurder. Een te ruime integraalhelm kan bij een ongeval voor extra gevaar zorgen. Teveel spelingsruimte kan zorgt voor extra letsel. Een te krappe helm zorgt voor hoofdpijn en dat is niet wenselijk tijdens het rijden. Overigens kan het voorkomen dat een integraalhelm in het begin strak aanvoelt, dit komt omdat de helm zich moet vormen naar het hoofd van de bestuurder.

Geen verschil tussen een integraalhelm voor een scooter of motor

Als u besluit een integraalhelm te kopen dan is het belangrijk om te weten dat dit type helm geschikt is voor zowel de motor als de scooter. Deze helm is ideaal bij slecht weer omdat het volledige bescherming biedt. De integraalhelm is de meest veilige helm die er is, het hoofd van de bestuurder is namelijk volledig beschermd. In vergelijking met de jethelm bied een systeemhelm meer bescherming. Bij een jethelm wordt de kin niet bedekt. Het verschil met een systeemhelm is dat er geen opklapbaar kinstuk aanwezig is. Wel beschikt de helm over een vizier dat open- en dichtgeklapt kan worden.

Het is mogelijk om een integraalhelm met een zonnevizier te kopen. Dit vizier biedt niet alleen bescherming tegen slecht weer zoals sneeuw en regen, maar beschermt ook tegen de zon wanneer deze fel schijnt.

> Bekijk de ervaringen van Helmonline

Verschillende kleuren integraalhelmen: van zwart tot roze

Kies een integraalhelm die past bij uw persoonlijk voorkeur, voor bijvoorbeeld kleur. Bij Helmonline zijn de integraalhelmen verkrijgbaar in de volgende kleuren: roze, geel, rood en wit maar de meest populaire kleur blijft de (mat)zwarte kleur.

5 voordelen van Helmonline.nl!

Een integraalhelm kopen bij Helmonline komt met een aantal voordelen!
Voordeel 1. Tot 40% korting op het gehele assortiment
Voordeel 2. Alle integraalhelmen beschikken over het ECE keurmerk
Voordeel 3. Voor 11 uur s ’avonds besteld = morgen in huis
Voordeel 4. Gratis verzending
Voordeel 5. Altijd de laagste prijs!

Liever een motorhelm of een andere helm kopen? Bij Helmonline.nl zijn er ruim 200+ helmen op voorraad.

De veiligheid van een integraalhelm

Integraalhelmen zijn de meest veilige helmen voor scooter- of motorliefhebbers. Het hoofd wordt in zijn geheel omsloten door de helm. Als de bestuurder valt dan is de kans op blijvend letsel minimaal. Om te garanderen dat elke helm voldoet aan alle veiligheidseisen hebben alle integraalhelmen het ECE keurmerk. De helmen voldoen aan alle normen en eisen op het gebied van veiligheid. De Rijksoverheid verplicht het om een helm te dragen, dus voorkom een boete en zoek snel een integraalhelm die bij u past. Bekijk ook eens onze jethelmen voor de scooterrijders! 

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen