Sorteren op:

Caberg integraalhelm: voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

Wil je een Caberg integraalhelm kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
vind je een uitgebreid aanbod van Caberg integraalhelmen. Koop je vandaag nog een integraalhelm van het gerenommeerde merk Caberg, dan heb je de helm morgen in huis. Tip: het is mogelijk om zelf de tijdstip van bezorging aan te geven.

Bekend met onze voordelen?

Bestel je integraalhelm van Caberg bij Helmonline.nl, dan profiteer je van diverse voordelen:

  • De nieuwe helm wordt snel geleverd. Bestel je integraalhelm voor 23:59 uur op een werkdag, dan kan je de helm de volgende dag al gebruiken.
  • Aantrekkelijker prijzen: kortingen tot 40%
  • ECE keurmerk
  • Geen verzendkosten

Wil je van deze voordelen profiteren? Bekijk dan het aanbod Caberg integraalhelmen en bestel je favoriete helm direct online.

> Profiteer van korting tot 40% + gratis verzending: Bestel nu een Shark Skwal!

Een Caberg integraalhelm voor scooterrijders en motorrijders

Veel mensen denken dat een integraalhelm enkel gedragen kan worden door scooterrijders. De Caberg integraalhelmen zijn ook geschikt voor het rijden op de motor. Het verschil tussen de integraalhelm en de systeemhelm, is dat een systeemhelm een opklapbaar kinstuk heeft. Het kinstuk van een integraalhelm kan niet omhoog geklapt worden. Wel heeft de helm een vizier dat je open en dicht kunt klappen. Alle Caberg integraalhelmen op deze pagina hebben een ECE keurmerk. 

Ben je er nog niet helemaal over uit welke helm het gaat worden? In ons brede assortiment aan helmen is er altijd wel een helm die goed bij je wensen aansluit.

Andere interessante producten: