HJC RPHA 90 helmen: gratis bezorgd!

De HJC RPHA 90 helm is op meerdere manieren te dragen en is om die reden Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
dus ook zeer geschikt voor allerlei soorten gebruikers. Van scooterrijders in de stad tot motorrijders voor lange ritten kan iedereen veel plezier hebben van de HJC RPHA 90 helm. Zeker ook omdat er vooral veel aandacht is geweest voor de mate waarin gewicht meespeelt bij het ervaren van rijcomfort. De helm is dan ook licht qua gewicht.

RPHA 90 helm van HJC: extra’s op alle vlakken

Het lichte gewicht is niet het enige voordeel als het om RPHA 90 helmen van HJC gaat. Ook op andere vlakken is veel aandacht geweest voor moderne wensen en eisen toen de helm RPHA 90 HJC ontworpen werd. Zo is er sprake van een anti-condenslens. Dit komt ten goede van het zicht. Daarnaast gelden ook nog een aantal andere zaken:

  • Een P.I.M. Plus buitenschaal
  • Rapidfire viziersysteem
  • Binnenvoering die 3D ontworpen is
  • Extra aandacht voor windruisbeperking

Door de hoge mate waarin aandacht is besteed aan extra comfort op deze aandachtspunten, is de HJC RPHA 90 een helm die erg in trek is. 

> Kies zelf een aflevermoment: Bestel nu online uw  of !

Regenafstotend vizier op een helm RPHA 90 HJC

Het vizier van een HJC helm is bij de meeste modellen zonwerend, antikras en in veel gevallen, zoals bij de HJC RPHA 90 ook nog anti-condens. Regen is veelvoorkomend probleem voor motorrijders. De druppels kunnen op het vizier blijven staan en daardoor het zicht verminderen. Er zijn specifieke middelen die het vizier waterafstotend maken. Bij een lokale garage kan je hier meer informatie over vragen.

Bekijk ook: