HJC R-Pha-70 Grandal: Vandaag besteld = morgen in huis

Mensen die op zoek zijn naar een goede motorhelm in het hogere budget, komen al snel Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
uit bij de HJC R-Pha-70 Grandal. Aan het uiterlijk van de helm zie je meteen dat dit een luxe model is. Op het gebied van aerodynamica is de HJC R-Pha-70 Grandal motorhelm superieur aan goedkopere modellen. Deze aerodynamische optimalisatie is toegepast door de helm in een windtunnel te testen. De Grandal R-Pha-70 van HJC beschikt verder over een Max Air-flow ventilatie en een automatische vergrendeling van het vizier. Bestel je deze helm vandaag, dan heb je hem morgen al in huis. Een uitzondering hierop is feestdagen en weekenddagen. Voor veel mensen is dit model te duur om te komen, maar kun je hem wel betalen dan is hij het meer dan waard.

HJC helm R-Pha-70 Grandal: flinke korting

Net zoals bij veel van onze helmen, geven wij een flink percentage korting op de prijs. Het voordeel van een duurdere helm, is dat de korting dan al snel oploopt tot enkele tientjes. De gratis verzending in combinatie met deze korting, maken dat je voor een helm van deze prijsklasse toch goedkoop uit bent. Bestel je ook meteen accessoires, dan krijg je daar een korting van 5 tot 10% op. Verder profiteer je van de volgende voordelen door de HJC R-Pha-70 Grandal motorhelm bij ons te bestellen:

  • Een snelle verzending.
  • Een stoere motorhelm in verschillende maten.
  • Goedgekeurde motorhelm (ECE keuring).
  • Een helm inclusief zonnevizier.

Het ventilatiesysteem van de R-Pha-70 Grandal van HJC zorgt ervoor dat je altijd frisse lucht aan de binnenkant van de helm hebt. Daarnaast worden geuren en warmte afgevoerd door de luchtstroming. Zeker wanneer je lange motortochten maakt, is een goed ventilatiesysteem extra belangrijk. Het mag duidelijk zijn dat je met deze motorhelm een echte topper koopt.

Een vizier van hoge kwaliteit

Een goed vizier is belangrijk, maar welke factoren maken of een vizier van hoge kwaliteit is of niet? Allereerst met een vizier een kraswerende coating hebben, om te voorkomen dat je na een paar maanden al minder ziet door de grote hoeveelheid krassen. Daarnaast moet een vizier klaar zijn om een Pinlock lens tegenaan te plaatsen. Condens aan de binnenkant van het vizier is één van de meest gehoorde klachten van motorrijders. Met een Pinlock lens heb je hier geen last meer van. Een Pinlock zorgt voor een luchtdichte laag tussen de lens en het vizier, waardoor deze niet meer beslaat. Ten slotte wil je wel een motorhelm met een zonnevizier nemen, omdat je anders niet ziet wanneer de zon laag staat. Zeker in het voor en het najaar veroorzaakt de zon hierdoor veel ongelukken. Met een zonnevizier heb je dus een veel beter zicht op de weg. Ten slotte wil je ook dat een vizier niet te dicht tegen je gezicht aan zit, omdat je anders geen bril kunt dragen.

> Bestel vandaag een HJC RPHA 70 helm: Ontvang hem morgen in huis!

Onderhouden van de helm

Door de motorhelm goed te onderhouden, blijft deze langer in goede staat. Dit doe je ten eerste door de buitenkant goed schoon te houden. Het is ook belangrijk om het vizier goed schoon te houden. Door het vizier in te sprayen met een vuilafstotende spray, voorkom je ook meteen dat regendruppels op het vizier blijven zitten. Door een slecht onderhouden vizier zie je tijdens een regenbui veel minder. Ook de binnenkant van de helm kun je schoonmaken, door de binnenkant uit de helm te halen. Deze kun je vervolgens schoonmaken en drogen. Door dit regelmatig te doen voorkom je dat de binnenkant van de helm gaat stinken. Ten slotte is het belangrijk om de helm op een goede manier op te bergen. Doe dit het liefst in een helmzak. Deze zorgt ervoor dat er geen stof in de helm komt. Berg de helm ook niet hoog van de grond op, want als deze een keer per ongeluk valt kan de helm beschadigen. Door de helm goed schoon te houden, aan de binnen- en buitenkant, blijft deze er lange tijd zo goed als nieuw uitzien.