• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Een HJC RPHA 11 helm: nu tot max. 40% korting

Bij het gebruiken van een integraal helm is het altijd belangrijk om goed te kijken naar de pasvorm.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Een goede pasvorm zorgt voor comfort en is erg fijn tijdens het rijden maar dit moet niet ten kosten gaan van de kwaliteit. Een HJC RPHA 11 kopen doe je uit comfortabel maar ook kwalitatief oogpunt. De helm heeft namelijk maar liefst drie helmschalen die zorgen voor optimale bescherming van jouw hoofd in geval van nood. Ook zorgt het grote vizier voor een breed gezichtsveld tijdens het rijden. Dit is relevant om het andere verkeer goed te kunnen zien en daar meteen op te kunnen anticiperen. Deze helm is niet alleen goed voor de veiligheid maar ziet er ook nog eens aantrekkelijk uit. Een mooie, comfortabele en praktische helm, dat is de HJC RPHA 11 helm.

HJC RPHA 11 helmen zijn aerodynamisch: zowel comfortabel als praktisch

HJC heeft een eigen windtunnel waarin de helmen worden getest en ontwikkeld. De HJC RPHA 11 helmen zijn in deze windtunnel getest en geoptimaliseerd. De HJC helm is daarom super aerodynamisch en daardoor is het geen probleem om hoge snelheden te bereiken met deze HJC RPHA 11 helmen. Het is dus een helm RPHA 11 HJC die voornamelijk door motorrijders gebruikt wordt. Als een helm niet aerodynamisch genoeg is, dan kan het zijn dat lift optreedt bij hoge snelheden en dat wil je niet. HJC heeft daarom goed nagedacht over de vormen van deze integraal helm. Deze gehele maand krijg je 40% korting op de HJC RPHA 11 helm, twijfel daarom niet langer. Deze kwalitatief aerodynamische helm is een goede aankoop als het gaat om jouw eigen veiligheid.

> De IS-17 HJC helm of HJC CS-15 helm online kopen: Verzending = gratis!

Het belang van goede luchtventilatie in een helm RPHA 11 HJC

Een integraalhelm zorgt voor volledige omsluiting van jouw hoofd, gezicht en kin. Hierdoor is de HJC RPHA 11 helm volledige afgesloten en kan het zijn dat er weinig frisse lucht naar binnen komt. Maar er zijn daar verschillende ventilatiesystemen voor bedacht zoals ACS en superieur. Deze systemen zorgen ervoor dat er genoeg toe- en afvoer van lucht is, je vizier niet beslaat en je geen ademtekort krijgt.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu een RPHA 90 HJC helm!

 

Tijdens het rijden op een motor, brommer of scooter is het belangrijk dat je geconcentreerd blijft en dat kan niet zonder frisse lucht. Het is daarom erg belangrijk om goed te kijken naar de luchtventilatie binnen een helm en met name een integraalhelm. Daarnaast kan het ook zijn dat bij een slechte luchtventilatie het vizier beslaat en je geen goed zicht meer hebt, dat kan erg gevaarlijk zijn.

> Vandaag besteld, morgen in huis: De HJC RPHA 70 helmen en alle HJC systeemhelmen!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen