• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

HJC IS-max II Mine helmen: nu met gratis verzending

Waar een helm vooral getest wordt op bescherming, en dit bij de HJC IS-max II helm wel goed zit, daar is het natuurlijk altijd vooral afhankelijk van de eigen smaak of deze ook modieus is. In het geval van deze helm zit dat wel goed.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Door het ontwerp is het namelijk een flink stoer helm geworden die ook nog eens opvalt door de verregaande afwerking van de details. Dit zorgt ervoor dat zowel de bescherming als de uitstraling op orde is wanneer deze helm op de motor of de scooter gedragen wordt. Alleen al daarom is het een aanrader.

Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat een helm als de IS-max II van HJC gemaakt is met het oog op comfort. De pasvorm en de manier waarop de voering in de helm is afgewerkt zorgen ervoor dat deze altijd goed passend zal zijn. Daarbij is natuurlijk het kopen in de juiste maat wel van belang. De helm komt dan ook in verschillende maten. Zo kan dus voor ieder type rijder de juiste helm gevonden worden die lekker op het hoofd zit.

> De Jethelm HJC: Kies zelf een aflevermoment en plek!

IS-max II helm van HJC: geschikt voor lange tochten

Wanneer de helmen IS-max II van HJC tot de kanshebbers behoren om aangeschaft te worden, dan is het vooral goed om te weten dat deze ook zeer geschikt zijn voor de langere tochten. Wie immers lang en inspannend moet rijden zal bijvoorbeeld last krijgen van transpiratie. Het is dan goed om te weten dat juist deze helm hier geschikt voor is gemaakt. Bijvoorbeeld door de ventilatie en door het gemak waarmee de voering gewassen kan worden. Andere voordelen zijn:

 • Geschikt voor brildragende rijders
 • Antikrascoating op het vizier
 • Zonnevizier dat op drie niveaus is in te stellen
 • Ventilatie met meerdere toevoer- en afvoerkanalen
 • Garantie van een jaar

> Verzending = gratis: Bestel nu de RPHA 11 HJC helm!

Het fijne hieraan is dat de Helmen IS-max II van HJC daardoor voor allerlei vormen van gebruik geschikt zijn. Zo kan de helm goed dienstdoen in de drukke stad, maar ook op de grote weg. Hier is de helm dan ook voor goedgekeurd dankzij het keurmerk ECE 22.05. Daarnaast is het ook zo dat de helm goed kan staan op de scooter, maar zeker ook op de motor. Daardoor is de doelgroep die misschien weleens een zeer geschikte helm hierin kan zien dus ook flink groot. Zeker ook wanneer niet vergeten wordt dat de mate van comfort voor deze helm erg groot is.

> De HJC R-PHA 70 Dipol: Vandaag besteld = morgen in huis!

Een helm kopen: dit zijn de aandachtspunten

Wanneer een nieuwe helm, zoals de HJC IS-max II, moet worden aangeschaft, dan is het altijd belangrijk om dit te doen met een aantal aandachtspunten in het achterhoofd. Denk er bijvoorbeeld aan dat de helm de juiste maat moet hebben. Dit zorgt ervoor dat de pasvorm juist is en de helm ook niet af kan vallen omdat deze te groot is. Ook is het slim om wat aandacht te besteden aan het materiaal waarvan de helm gemaakt is.

> Profiteer van kortingen tot wel 40% op het gehele HJC helmen assortiment!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen