HJC IS-Max II Magma helmen: kortingen tot wel 40%

Een systeemhelm zoals de HJC IS-Max II Magma biedt een stoere look & feel. De buitenschaal van Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
deze helm is gemaakt van polycarbonaat composiet. Daarnaast is de helm voorzien van diverse kenmerken, meer informatie hierover vind je op de productpagina's.

> Profiteer van gratis verzending op het gehele assortiment HJC RPHA 70 helmen!

IS-Max II Magma helm van HJC: stoer en stijlvol

Wat zijn goede redenen om de IS-Max II Magma helmen van HJC te kiezen? In de eerste plaats gaat het dan misschien wel over de uitstraling van de helmen in deze categorie. Die is immers stoer en stijlvol. Zeker ook wanneer daarbij bedacht wordt dat deze uitstraling op geen enkele wijze ten koste van het comfort gaat. Andere voordelen zijn:

  • Keurmerk ECE 22.05
  • Meerdere ventilatiekanalen ingebouwd
  • Microlock kinbandsluiting
  • Anti-kras vizier
  • Gewicht van 1750 gram

> Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: Bestel de IS-17 HJC helm!

Omdat het een systeemhelm betreft, is de HJC IS-Max II Magma goed in te zetten voor meerdere doeleinden. Dat betekent dus dat de helm goed te gebruiken is voor dagelijkse ritten binnen de bebouwde kom, maar ook wanneer er buiten de bebouwde kom gereden moet worden. 

> De HJC IS-Max II: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Windruis beperken

Een belangrijke factor in het maken van een keuze voor een helm is de mate waarin deze comfortabel is. Dit gaat dan niet alleen over de manier waarop deze op het hoofd past. Ook bijvoorbeeld problemen met betrekking tot geluid spelen mee. Veel klassieke modellen leverden problemen met windruis op. Tegenwoordig kan echter voor aerodynamische varianten worden gekozen. Let er daarbij ook op dat deze goed past op het hoofd. Deze twee factoren helpen je o.a. de ruis te beperken.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bestel nu de HJC helm!