• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

HJC IS-Max II Magma helmen: kortingen tot wel 40%

Een systeemhelm zoals de HJC IS-Max II Magma is altijd een garantie voor een stoer look. Wanneer motorgereden wordt, dan is een stoer imago natuurlijk altijd een leuk extra pluspunt.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Daarnaast is het fijn om te weten dat deze helmen van dit model ook nog eens heel veel te bieden hebben als het gaat om bijvoorbeeld de mate van bescherming en het bieden van comfort. Dit komt door een aantal verschillende kenmerken waaraan bij de ontwikkeling van dit type helm veel aandacht is geschonken door de fabrikant.

Wanneer het gaat over de veiligheid van de HJC IS-MAX II Magma, dan moet er gesproken worden over de buitenschaal. Deze is immers gemaakt van geavanceerd polycarbonaat composiet. Dit is het belangrijkste kenmerk dat de veiligheid die de helm biedt kan garanderen. Al mag niet onderschat worden wat een aantal extra’s op dit vlak aan waarde kunnen toevoegen. Bijvoorbeeld ter bescherming tegen weersomstandigheden in zowel de zomer als in de winter.

> Profiteer van gratis verzending op het gehele assortiment HJC RPHA 70 helmen!

IS-Max II Magma helm van HJC: stoer en stijlvol

Wat zijn nu goede redenen om de IS-Max II Magma helmen van HJC te kiezen? In de eerste plaats gaat het dan misschien wel over de uitstraling van de helmen in deze categorie. Die is immers stoer en stijlvol. Voor een motorrijder is dit natuurlijk wel in enige mate van belang. Zeker ook wanneer daarbij bedacht wordt dat deze uitstraling op geen enkele wijze ten koste van het comfort gaat. Andere voordelen zijn:

 • Beschikt over keurmerk ECE 22.05
 • Meerdere ventilatiekanalen ingebouwd
 • Microlock kinbandsluiting
 • Anti-kras vizier
 • Gewicht van 1750 gram

> Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: Bestel de IS-17 HJC helm!

Omdat het een systeemhelm betreft, is de HJC IS-Max II Magma goed in te zetten voor meerdere doeleinden. Dat betekent dus dat de helm goed te gebruiken is voor dagelijkse ritten binnen de bebouwde kom, maar ook wanneer er buiten de bebouwde kom gereden moet worden. Dit is vooral te danken aan de aanwezigheid van het hoogste keurmerk, het ECE 22.05 merk. Daarmee wordt een garantie afgegeven dat de helm veiligheid biedt op allelei soorten wegen.

> De HJC IS-Max II: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Windruis beperken

Een belangrijke factor in het maken van een keuze voor een helm is de mate waarin deze comfortabel is. Dit gaat dan niet alleen over de manier waarop deze op het hoofd past. Ook bijvoorbeeld problemen met betrekking tot geluid spelen mee. Veel klassieke modellen leverden problemen met windruis op. Tegenwoordig kan echter voor aerodynamische varianten worden gekozen. Let er daarbij ook op dat deze goed past op het hoofd. Deze twee factoren helpen je de ruis te beperken.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bestel nu de HJC helm!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen