HJC IS Max II Dova motorhelmen: nu gratis verzending

De HJC IS Max II Dova motorhelm kenmerkt zich door zijn stoere uiterlijk. De helm is Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
grotendeels zwart van kleur, maar je kunt wel een tweede kleur kiezen die hier en daar terugkomt. Zo maakt de kleur rood de helm net iets stoerder, door hier en daar een randje rood toe te voegen. De HJC IS Max II Dova is niet één van de goedkoopste motorhelmen, maar dat zie je ook terug in de kwaliteit van de afwerking. Vanuit elke richting dat je naar de helm kijkt, zie je wel wat prachtige details, welke goedkopere helmen niet hebben. Gelukkig krijg je bij ons, naast de gratis verzending, ook een flinke korting op de aanschaf van een HJC IS Max II Dova helm. De helm beschikt over een zonnevizier en is geschikt voor mensen met een bril.

IS Max II Dova motorhelm van HJC: een unieke uitstraling

Het mag duidelijk zijn dat je met een motorhelm HJC IS Max II Dova wel opvalt door de unieke uitstraling. Daarnaast hebben deze motorhelmen nog wat handige functionaliteiten. Het zonnevizier kun je namelijk op 3 standen zetten, waarmee je heel makkelijk het vizier op een andere stand zet. Door een speciaal mechanisme kun je het vizier ook makkelijk loshalen, je hebt hier dus geen schroevendraaier meer voor nodig! Het luchtventilatiesysteem van de HJC IS Max II Dova motorhelmen hebben aan de voorkant van de helm 2 ingang en aan de achterkant 4 uitgangen. Verder heb je bij de aanschaf van een helm de volgende voordelen:

  • Een ECE goedgekeurde motorhelm.
  • Snelle bezorging; bestel je vandaag de helm dan heb je deze de volgende werkdag al binnen.
  • Helmen zijn leverbaar in verschillende maten.
  • Een gratis helmzak, om de helm in mee te nemen of op te bergen.

De kinband van de motorhelmen IS Max II Dova van HJC heeft een microlock sluiting, welke je extra snel los kunt halen.

Ventilatie is belangrijk

Een goede ventilatie in een motorhelm is belangrijk om te voorkomen dat de temperatuur te hoog oploopt. Je zou denken dat er genoeg versie lucht onder je kin langs de helm in komt, maar dit is niet het geval. Om een goede luchtstroming in de help te krijgen, moet je een in- en uitgang hebben. Daarnaast hebben steeds meer motorhelmen een extra brede nekrand tegen de kou, maar dit beperkt ook de luchtcirculatie. Door bovenop de helm luchtingang aan de voorkant, en luchtuitgangen aan de achter te plaatsen, ontstaat er een constante luchtstroom door de binnenkant van de helm. Deze luchtstroom voert veel warmte af, waardoor je minder snel in de helm zweet. Daarnaast kun je zelf bepalen of je de luchtingang sluit of niet. Dit is handig als je in de winter meer warmte in de helm vast wilt houden. Het ventilatiesysteem zorgt dus voor een veel comfortabelere ervaring tijdens het motorrijden.

> Verzending = helemaal gratis: Bekijk nu de HJC IS Max II Cormi!

Voorkom diefstal

Zeker met een nieuwe helm zoals de HJC IS Max II Dova, moet je goed met de helm omgaan om diefstal te voorkomen. Zekerheid heb je natuurlijk nooit, maar je kunt op zijn minst nadenken hoe je het dieven zo moeilijk mogelijk maakt. Veel dieven gaan namelijk alleen voor de makkelijkste diefstallen. Door je helm met een motorslot vast te leggen, is het al een stuk moeilijker om de helm te stelen. Daarnaast hebben sommige motoren genoeg ruimte in de buddy om hier een helm in te stoppen. Heb je geen manier om de helm veilig op te bergen, dan is het slim om de helm mee te nemen. Door de helm in een helmzak te stoppen, is deze makkelijker te dragen. Het is niet altijd handig om de helm mee te nemen, maar zo voorkom je wel diefstal. Daarnaast is het ook belangrijk om de helm thuis goed op te bergen. Laat je de helm los in de schuur liggen, dan zullen dieven als het niet lukt om de motor te stelen, in ieder geval je helm meenemen. Het is dus beter om deze ook thuis te beveiligen tegen diefstal.

> De HJC IS Max II helmen: Korting tot wel 40%!