HJC IS Max II Cormi motorhelmen: 10-40% korting

De HJC IS Max II Cormi is een goede helm welke voor elk type motorrijder geschikt Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
is. Het model en de zachte kleurcombinaties staan goed bij bijna elke motor. Naast het uiterlijk is het voordeel ook dat de helm luxe is voor een helm in deze prijsklasse. Dit zie je vooral terug in de Supercool binnenvoering welke wasbaar is, maar ook aan de verschillende standen waar je het zonnevizier op in kunt stellen. Dat de prijs voor zo’n helm toch zo laag is, komt mede door de korting welke je van ons op het aankoopbedrag krijgt. Daarnaast lopen door kosten niet onverwacht op, want je hoeft geen verzendkosten te betalen. Het vizier is prima om een Pinlock lens op te plaatsen. Bestel je deze meteen bij de aankoop van de HJC helm IS Max II Cormi, dan krijg je op de lens nog eens een extra korting. De combinatie van deze kortingen zorgt ervoor dat je erg goedkoop uit bent.

IS Max II Cormi motorhelm van HJC: waarom is dit een goede keuze?

Het gaat bij de aanschaf van helm natuurlijk niet alleen om de kleur en de prijs. De afwerking van de HJC helm is ook belangrijk, omdat dit voor een groot deel de uitstraling bepaald. Bij de HJC IS Max II Cormi motorhelmen zie je overal details, waarbij het er als één geheel ook goed uitziet. Naast de uitstraling, is het ook belangrijk dat een helm nuttige functionaliteiten heeft. Bij de HJC IS Max II Cormi helmen zit dat ook wel goed, want deze hebben de volgende voordelen:

  • Een A.C.S. ventilatiesysteem.
  • Een coating welke helpt krassen te voorkomen.
  • De kinband is makkelijk los te halen.
  • Verschillende standen op het zonnevizier.
  • Een ECE keurmerk.

Naast deze voordelen, krijg je bij het bestellen van een HJC IS Max II Cormi helm ook een helmzak. Een helmzak voorkomt dat er stof in de helm komt wanneer je deze opbergt, maar maakt het ook makkelijker om de helm te dragen.

Last van lawaai op de weg?

Op een motor heb je al snel last van lawaai van andere weggebruikers. Er zijn verschillende manieren om te zorgen dat het geluid niet te hard klinkt. Als eerste is het belangrijk om een motorhelm te hebben welke goed past. Heb je een te grote helm, dan bestaat de kans dat dit de oorzaak is van het lawaai. Zit de helm goed en heb je alsnog last van het geluid, probeer dan eens een helm met een goede nekrand.  Een jethelm laat door de open voorkant natuurlijk veel meer herrie door dan een integraalhelm, welke aan de voorkant dicht is. Oordoppen houden ook veel herrie tegen. Heb je weinig budget dan zijn schuimrubber oordoppen de beste keuze. Het nadeel is dat deze niet erg comfortabel zitten. Wil je dat de oordoppen lekker zitten, dan ben je al snel wat duurder uit. Let ook eens op waar de meeste herrie vandaan komt. Dit kan van het overige wegverkeer komen, maar het kan ook bij je eigen motor vandaan komen.

> Verzending = gratis: Bekijk nu het gehele assortiment HJC IS Max II helmen!

Kies de juiste maat

Het is belangrijk om de juiste maat hem te bestellen. Zowel een te grote als een te kleine helm zitten niet lekker. Een verkeerde maat kan er ook voor zorgen dat de helm tijdens het rijden verschuift. Zoals je hierboven al hebt gelezen, laat een verkeerde maat helm ook meer lawaai door. Wij hebben op onze website een maattabel staan, waar in staat welke maat helm je moet bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is de omtrek van je hoofd te meten. Op de pagina met de maattabel staan uitgebreide instructies hoe je dit zelf kunt doen. Bij de meeste helmen past de pasvorm zich na verloop van tijd aan naar de vorm van het hoofd. Dit zorgt ervoor dat na een aantal weken een motorhelm vaak nog comfortabeler zit dan wanneer deze net is gekocht.

Bekijk ook eens onze andere HJC modellen: