• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

De HJC IS-17 helm: tot wel 40% korting

Door het grote vizier van de HJC IS-17 helm heb je een groot gezichtsveld. Dit is essentieel om al het verkeer goed te zien aankomen en daar snel op te kunnen anticiperen.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Maar het grote vizier zorgt er niet voor dat de helm oncomfortabel is. De geweldige pasvorm zorgt namelijk voor optimaal comfort tijdens het dragen van deze integraalhelm. Naast de pasvorm heeft de helm nog een groot voordeel: namelijk het gewicht. De meeste integraalhelmen zijn vrij zwaar en daarom onhandig om mee te nemen. Doordat deze helm wel licht is, kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

HJC IS-17 helmen zijn ideaal voor zomerse dagen

Motor, brommer of scooter rijden is natuurlijk heerlijk tijdens de mooie zomerse dagen. De HJC IS-17 helm kopen echt aan te raden, zeker als je gek bent op rijden met lekker weer. Met deze integraalhelm kun je natuurlijk optimaal genieten van het rijden op dagen met veel zon. Door het zonnevizier heb je beter zicht op de weg tijdens het rijden. Je kunt de helm IS-17 HJC nu aanschaffen met een korting die kan oplopen tot wel 40%, dus twijfel niet langer. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over zweet, want de antibacteriële vezels en vocht absorberende eigenschappen van de voering zorgen ervoor dat je hier geen last van hebt. Zo kun je dus optimaal genieten van de mooie lange tochten tijdens de heerlijke zomerse dagen en de zon die constant aanwezig is. Het ACS ventilatiesysteem zorgt voor genoeg frisse lucht in de helm en geen beslagen vizier. Ook kun jij je beter concentreren wanneer er frisse lucht aanwezig is in de helm en dat is natuurlijk niet onbelangrijk tijdens het rijden.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment HJC helmen!

Een goede pasvorm en de juiste maat zijn essentieel

Er zijn naast integraal helmen zoals de HJC IS-17 helmen nog een aantal soorten helmen, namelijk de HJC systeemhelm, een jethelm of een crosshelm. Ondanks dat de helmen veel verschillen is er toch één ding dat ze allemaal gemeen hebben, namelijk; de maat. Als je een HJC IS-17 helm gaat aanschaffen is de maat belangrijk ongeacht welk type helm je hebt. Een goed passende IS-17 HJC helm zorgt ervoor dat je nog beter beschermd bent tegen eventuele onvoorziene omstandigheden.

> De RPHA 11 HJC en de RPHA 70 HJC online kopen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Te grote HJC IS-17 helmen kunnen afraken tijdens een val en te kleine helmen zijn oncomfortabel tijdens het rijden. Je kunt je altijd goed laten adviseren door onze experts op het gebied van HJC IS-17 helmen. Onze experts zullen jou helpen een goede passende IS-17 HJC helm te vinden om zo te zorgen voor jouw eigen veiligheid in het verkeer.

> Vandaag besteld = morgen in huis: De HJC IS-33 II helm en de IS Max II HJC!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen