• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Helmen HJC CS voor iedereen: gratis thuisbezorgd

Een integraalhelm staat voor veiligheid en comfort. De helm omsluit het hele hoofd, gezicht en de kin.

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Een super veilige optie dus met name voor rijders die gek zijn op snelheid. De HJC CS helm is gemaakt van thermocomposiet, dat goed beschermt en ook nog een prettige pasvorm heeft. De goede pasvorm hangt natuurlijk af van de maat die jij hebt, bekijk daarom altijd eerst welke maat helm jij nodig hebt voordat je een helm gaat bestellen. De mat zwarte kleur past overal goed bij en heeft een luxe uitstraling. Doordat de helm erg betaalbaar is, is het een aantrekkelijke keuze. Bovendien wordt de helm altijd gratis thuisbezorgd en vaak zelfs binnen 24 uur.

HJC CS helm: een uitstekende integraalhelm

Doordat de HJC CS helm in verschillende maten verkrijgbaar is, is de helm eigenlijk geschikt voor iedereen. Een groot of klein hoofd, het maakt niet uit. De helm heeft veel voordelen: 1 jaar garantie, een gratis motorhoes, een wasbare binnen voering. Een wasbare binnen voering is erg handig, na een dagje op de motor heb je vast en zeker gezweet en dat wil je niet in de helm gaan ruiken. Het is aan te raden om de binnen voering daarom af en toe te verwijderen en te wassen. Daarnaast is de binnen voering ‘Speed Cool’, wat betekent dat er een aangename airflow ontstaat en je het niet snel meer warm hebt tijdens het rijden. De helm wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd. Als je op een werkdag vóór 23:59 uur besteld, wordt de helm de volgende dag al bezorgt.

> De HJC RPHA helm: Verzending = gratis!

Een vizier beschermt tegen veel omstandigheden

Veel mensen zien het voordeel van een vizier in maar er zijn vaak veel meer voordelen dan mensen daadwerkelijk zien. In de meeste vizieren zit namelijk UV-bescherming wat voornamelijk handig is voor de motorrijders die op zonnige dagen rijden. Het is echt belangrijk om goed beschermt te zijn tijdens het rijden want je bent vaak de hele dag onderweg en dus in de zon.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bekijk nu de HJC IS-17 helmen!

Daarnaast kan een vizier ervoor zorgen dat een losgeraakt voorwerp of vliegje niet in jouw ogen komt. Het is gevaarlijk als er per ongeluk een vliegje in jouw oog komt, dan verlies je het zicht en kun je de concentratie verliezen. Het vizier houdt ook regen en andere neerslag tegen, kortom een vizier op een helm is onmisbaar. Een vizier kan in veel gevallen een oplossing zijn voor verschillende omstandigheden tijdens het rijden.

> Vandaag besteld vóór 23:59 uur = morgen gratis thuisbezorgd: De HJC helm, bekijk het assortiment met onder andere de IS max II HJC!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen