HJC CL-Y Taze kinderhelm: Op werkdagen besteld, binnen 24 uur bezorgd!

Door automatisering en moderne technieken kunnen wij tot 23:59 uur orders verwerken. Dit betekent dat wij Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
de dag daarna het pakket kunnen meegeven aan een bezorgdienst. Deze bezorgdienst geeft het pakket vervolgens aan jou op het gekozen afleveradres. Hierdoor kunnen producten binnen een dag bij je worden geleverd! Dit betekent dat ook de HJC CL-Y Taze kinderhelm binnen 24 uur in jouw bezit kan zijn. Wil je bijvoorbeeld nog snel een cadeau hebben voor een verjaardag die de volgende dag staat gepland? Bestel dan snel het gewenste product, zoals de CL-Y Taze en profiteer van de razendsnelle bezorging!

> Gratis verzending: HJC CS 15 Sebka!

HJC CLY Taze Kinderhelm: Dezelfde voordelen als een helm voor volwassenen

Vaak worden kinderhelmen minder compleet uitgerust dan een helm voor volwassenen. Dit komt omdat een kinderhelm in bijna alle gevallen gebruikt wordt door een passagier. Een enkele keer komt het voor dat een kinderhelm wordt gebruikt door een volwassen persoon met een klein hoofd. Hierdoor kunnen sommige specificaties bij een kinderhelm ontbreken. De CL-Y Taze kinderhelm van HJC is uitgerust met verschillende moderne technieken die ook terug te vinden zijn in helmen voor volwassenen. Zo beschikt de HJC CL-Y helm over:

  • Perfecte pasvorm door CAD-technologie
  • Ingebouwd ventilatiesysteem
  • Uitneembare en wasbare binnenvoering
  • Snelle vizierwissel zonder gereedschap

Vooral het ingebouwde ventilatiesysteem is een ideale bijkomstigheid bij een kinderhelm. Dit zorgt er namelijk voor dat er frisse en koele lucht wordt aangevoerd en dat warme lucht uit de helm wordt verdreven. Dit verkleint de kans op een beslagen vizier. Ook de snelle vizierwissel is een specificatie die je niet bij iedere kinderhelm zal zien.

Het grootste voordeel van dit systeem is dat je geen gereedschap nodig hebt om het vizier te verwisselen. Hierdoor kun je snel een ander vizier op de helm monteren, zoals een donker vizier of een gekleurd vizier. Dit verandert het uiterlijk van de helm, waardoor de helm nooit zal vervelen.

> Tot wel 40% korting: Scooterhoes & beenkleed scooter!

Vanaf welke leeftijd kan een kind achterop de motor?

Veel ouders met motoren vinden het leuk om hun kind een keer mee achterop te nemen voor een motorritje. Is dit eigenlijk wel verstandig en wat is de minimale leeftijd voor een kind om achterop de motor te mogen? Over de minimale leeftijd kan een kort antwoord worden gegeven. Er bestaat namelijk geen minimale leeftijd voor een kind om achterop de motor te mogen. Wel wordt er een adviesleeftijd gegeven van tussen de 10 en 12 jaar oud. Kinderen rond deze leeftijd hebben meestal het vermogen om te begrijpen wat het betekent om achterop de motor te zitten en ook wat de gevaren kunnen zijn. Ook moet een kind zich goed kunnen vasthouden. Uiteindelijk blijft het de verantwoordelijkheid van de ouders en mogen zij zelf bepalen wanneer een kind oud genoeg is om achterop de motor te mogen.

Bekijk ook eens onze ander HJC modellen: