Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Achteraf betalen
  is mogelijk

Helmen outlet: deze maand korting tot 40%

In sommige gevallen is het verstandig of zelfs verplicht om een helm te dragen. Hierbij kun je denken bij het berijden van een motor en scooter.

Artikelen 1 tot 32 van 76 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 32 van 76 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Hiervoor is het uiteraard verplicht om een helm te dragen. Dit is echter geheel voor je eigen best wil.

Het dragen van een helm

Het dragen van een helm is in sommige gevallen verplicht. Wanneer men een scooter bestuurt of een motor bijvoorbeeld. Het dragen van een helm zorgt ervoor dat het hoofd de bescherming krijgt die het nodig heeft. Het kan helaas voorkomen dat er een ongeluk ontstaat of dat men van het voertuig af valt. Het is dan van belang dat het hoofd goed wordt beschermd. Dit kan worden gedaan door een helm te dragen.

Een helm aanschaffen

Wanneer je een helm gaat aanschaffen zijn er een aantal punten waar men rekening mee moet houden. Wanneer je een helm gaat aanschaffen moet er bijvoorbeeld worden gekeken naar het soort helm. Een scooterhelm is bijvoorbeeld weer anders dan een motorhelm. Een motor rijdt veel sneller dan een scooter, het is daarom ook vanzelfsprekend dat een motor helm meer veiligheid en steun moet bieden dan een scooter helm.

Het tweede aandachtspunt is het merk helm. Er zijn diverse merken verkrijgbaar. Ieder merk heeft weer een andere uitstraling en biedt weer andere dingen. Persoonlijke voorkeur geeft vaak de doorslag voor een bepaald merk. Helmen kun je aanschaffen in een helmen outlet. In een helm outlet is er enorm veel keuze uit verschillende soorten helmen:

En er zijn nog vele andere type helmen. Hierdoor zit er voor iedereen wel iets naar wens tussen. 

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen