Held Carry Bags: tijdelijk tot 40% korting

Held Carry Bags zijn roltassen die over onderscheidend gemak beschikken. Het onderscheidende gemak komt goed van Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
pas bij het inpakken van deze tas. Bovendien wordt er veel ruimte geboden en is er sprake van praktisch draagcomfort. De Held Carry Bags zijn ideaal om mee te nemen op een motorvakantie. Je kan de Held Carry Bag eenvoudig achterop de motor bevestigen.

Held Carry Bags met opening in hele lengte van de tas

Een belangrijk kenmerk van de Held Carry Bags (onderdeel van de Held bags serie) is dat deze over een opening in de hele lengte van de tas beschikken. Dat is dan ook het onderscheidende kenmerk ten opzichte van de traditionele roltassen. Het voordeel is ook dat deze tas op de bagagedrager, kofferdrager of op het passagierszadel kan worden bevestigd. Er zijn uiteraard nog meer eigenschappen op de Held Carry Bag van toepassing. Het is bijvoorbeeld zo dat de tas waterdicht is. Dat komt goed uit, want in Nederland regent het nog wel eens.

Verder beschikt de Held Carry Bag over een schouderband en over twee handgrepen. Je kan de roltas dan ook in de hand dragen of met de schouderband om de schouder. Het is de perfect motorreistas voor motorvakanties.

  • Openingen over de lengte 
  • waterdicht
  • Schouderband
  • Handgrepen 
  • Gelaste naden 
  • Materiaal: 100% Tarpaulin

Beschikbaar met 30 liter inhoud en 60 liter inhoud

De Held Carry Bags in het aanbod van Helmonline.nl zijn beschikbaar in twee uitvoeringen. Je hebt de keuze uit een motorroltas met een inhoud van 30 liter of met een inhoud van 60 liter. Je kan dan ook bepalen hoeveel bagage je kwijt wilt in de reistas om een keuze te maken. Bij lange reizen met de motor kan wellicht beter voor de Held Carry Bag met een inhoud van 60 liter worden gekozen. Dan kan je namelijk meer bagage meenemen. Bij korte vakanties kan wellicht de tas met een inhoud van 30 liter volstaan. Overigens heb je ook nog de keuze uit verschillende kleuren. De Held Carry Bags worden namelijk in het zwart/wit aangeboden en in de combinatie zwart/geel.

Naast de Held Carry Bags is de Held Bayani motorrugzak ook verkrijgbaar!