Held Bayani rugzakken: deze maand tot 40% korting

Held Bayani rugzakken zijn perfect om op de rug te dragen tijdens het rijden op een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
motor. Het is een compact vormgegeven motorrugzak die ideaal is om bijvoorbeeld te gebruiken om van huis naar het werk te rijden en weer terug. In ons aanbod hebben wij Held Bayani rugzakken beschikbaar in uiteenlopende kleuren en kleurstellingen. 

Held Bayani rugzakken voor extra gemak

Het is niet eenvoudig om extra spullen mee te nemen op de motor. Het is dan handig dat er gebruik kan worden gemaakt van een Held Bayani rugzak. De compacte rugtas voor motorrijders biedt veel opbergruimte. Je kan er bijvoorbeeld een laptop in opbergen. Er is namelijk sprake van een aparte laptopzak. Bovendien zijn er ook een aantal kleinere vakjes om kleine spullen in op te bergen die je dan gemakkelijk weer kunt vinden. De totale inhoud van de Held Bayani rugzakken bedraagt 23 liter. Verder kan je deze rugtas ook prima dragen als het regent. Er is namelijk sprake van een regenhoes die geïntegreerd is. Er zijn ook kabelleidingen in aangebracht en de motorrugtas is voorzien van reflectoren.

  • Compact 
  • 23 liter 
  • Laptopzak
  • Comfortabel 
  • Geïntegreerde regenhoes
  • Reflectoren
  • Kabelleidingen

> terug naar alle Held motorrugzakken

Leuk om als geschenk aan motorrijder te geven

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een motorrijder dan is het een leuk idee om een Held Bayani rugzak als geschenk te geven. Het is namelijk een geweldig cadeau doordat er praktisch gemak en groot comfort wordt geboden. Je maakt zeker iemand blij als je een keuze maakt uit het aanbod met Held Bayani rugzakken. Aangezien er in het aanbod meerdere uitvoeringen van dit model beschikbaar zijn in steeds een andere kleur kan je  met de favoriete kleur rekening houden van degene voor wie het cadeau is bestemd. Als je de favoriete kleur niet kent, kan je uiteraard voor de meest neutrale optie gaan en de Held Bayani rugzak in het zwart aanschaffen.

> naar de Held to-go rugzakken