Sorteren op:

Grijze Shark helmen: snelle bezorging

De grijze Shark helmen passen helemaal bij deze tijd. Grijs geeft een mooie uitstraling en kan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
bij alle verschillende modellen helmen goed tot zijn recht komen. Dit is veel mensen opgevallen en dit maakt de keuze dan ook flink gemakkelijker. Anderzijds is het ook van groot belang dat de helm wordt gekozen omdat dit gewoon een goede koop is. Dat kan bijvoorbeeld samenhangen met het feit dat de kosten beperkt blijven. Denk bijvoorbeeld aan het niet in rekening brengen van bezorgkosten. Waarbij de bezorging ook nog eens de volgende dag plaatsvindt. Er kan dan van flink voordeel worden gesproken.

Het maakt daarbij niet uit welke grijze helm van Shark dan gekozen wordt. Het is voor alle modellen zo dat zij onder dezelfde voorwaarden worden aangeboden. Wie voor 23.59 bestelt weet dat de helm de volgende dag in huis zal zijn. Zonder dat hier enige vorm van kosten bij komt kijken. Daardoor is het dus heel goed mogelijk om met een wat beperkter budget toch de mooie grijze Shark helm die gewenst is te bemachtigen.

Grijze helm van Shark: waaraan is kwaliteit te herkennen?

Wanneer een keuze gemaakt moet worden voor een bepaalde grijze Shark helm, dan is het natuurlijk wel belangrijk om naar meer te kijken dan naar de kleur alleen. Het is dan ook van belang om te kijken hoe het gesteld is met de kenmerken waaraan een helm van goede kwaliteit te herkennen is. In eigenlijk alle gevallen zal het zo zijn dat de helmen van deze fabrikant hieraan kunnen voldoen. Het is goed om te weten welke zaken dit zijn. Let daarom op:

  • Thermoplast helmschalen
  • Antikras en anticondens vizier
  • Voldoet aan keurmerk ECE
  • Gewicht tussen 1 en 1,5 kg

Wanneer deze zaken in perspectief worden geplaatst, dan wordt al snel duidelijk dat het vooral om veiligheid en comfort gaat. Deze zaken hangen ook samen. Wanneer de helm van stevig, maar licht materiaal gemaakt is, zal deze veel stabieler te dragen zijn.

> Bestel nu een Shark Evoline 3: Profiteer van korting tot wel 40%!

Helm verschuift tijdens het rijden

Soms gebeurt het weleens dat een helm tijdens het rijden verschuift. Het is belangrijk om hier de oorzaak van te kennen. Uiteindelijk is die oorzaak vaak heel simpel te vinden. Het is namelijk in de meeste gevallen zo dat de helm simpelweg in de verkeerde maat is gekocht. Om die reden is het dus ook van belang om altijd de omtrek van het hoofd goed te kennen en te zorgen dat een helm niet te groot, maar zeker ook niet te klein is. Dit kan heel veel gevaarlijke situaties voorkomen.

> Gratis verzending op het gehele assortiment: Shark Skwal!

Inspiratie nodig? Bekijk deze helmen: