Sorteren op:

Grijze Schuberth helmen: snelle bezorging

Grijze Schuberth helmen passen goed bij verschillende soorten voertuigen. Zo zijn ze bijvoorbeeld vooral geschikt om Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
 1. Schuberth C3 Pro - Zilvergrijs
  Schuberth C3 Pro - Zilvergrijs
  Rating:
  95%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  449,95 Vanaf  343,94
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Schuberth C5 - Grijs side
  Schuberth C5 - Grijs
  Rating:
  100%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  629,95 Vanaf  559,99
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
te dragen op een mooie retroscooter. Ook op een motor kan de helm goed tot zijn recht komen. Natuurlijk is het wel zo dat het dan om verschillende modellen gaat, afhankelijk van het soort voertuig dat gekozen wordt. Wanneer een helm gekozen is, dan is het natuurlijk zaak om deze zo snel als mogelijk in huis te krijgen. Dit kan gelukkig goed verzorgd worden. Wanneer deze voor 23.59 is besteld, dan is deze de volgende dag al binnen. Dit is een belangrijk voordeel.

Wat wel altijd belangrijk is voordat de bestelling wordt afgerond, is het uitzoeken welke grijze Schuberth helm goed past. Het gaat niet alleen om het juiste model, maar zeker ook om de juiste maat. Dit betekent dat het altijd slim is om de omtrek van het hoofd op te meten. Dit kan worden gedaan door zo’n 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen met een meetlint te werken. Het antwoord correspondeert met de juiste helmmaat die gekozen moet worden.

Grijze helm van Schuberth: waaraan is kwaliteit te herkennen?

Het uitkiezen van een bepaalde grijze Schuberth helm wordt niet gedaan op basis van de kleur alleen. Er is ook nog een bepaalde mate van kwaliteit die belangrijk is. Dit gelukkig gemakkelijk te herkennen aan de hand van een aantal vast punten. Voor de verschillende modellen van Schuberth geldt dat deze kenmerken eigenlijk altijd allemaal van toepassing zijn. Dat neemt niet weg dat het goed is om te weten welke dit zijn. Dit maakt het gemakkelijker. Let op punten zoals:

 • Thermoplastic voor de helmschalen
 • Antikras en zonwerend vizier
 • Voldoet aan keurmerk ECE 22.05
 • Gewicht tussen 1 en 2 kg

> Bestel nu een Enduro helm en profiteer van kortingen tot wel 40%!

De juiste maat helm

Het is zeer belangrijk om de juiste maat helm te kiezen. In de eerste plaats is het natuurlijk van belang om een helm te hebben die niet te groot of te klein is zodat dit geen gevaarlijke situaties oplevert. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer de helm te groot is en tijdens het rijden verschuift. Dit moet voorkomen worden. Aan de andere kant moet ook zekerheid worden geboden van voldoende veiligheid. Een te grote of te kleine helm kan dan bijvoorbeeld de klap niet goed opvangen. Daardoor werkt de helm dan niet zoals deze zou moeten doen. Pas hier daarom op.

Een grijze helm Schuberth verhoogt het rijcomfort. Een motorhoes kopen zorgt ervoor dat je je voertuig kunt beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Bestel nu een helm en profiteer van gratis verzending + kies zelf een aflevermoment en plek!