Sorteren op:

Grijze scooterhelmen: gratis verzending

Grijze scooterhelmen kopen zonder dat de prijs hiervoor te ver oploopt, is natuurlijk ideaal. Daarom is Lees door

Van laag naar hoog sorteren

16 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

16 producten in totaal

Filteren
per pagina
het goed om te weten dat alle modellen helmen te verkrijgen zijn zonder dat daarbij verschillende soorten extra kosten bovenop de aankoopprijs worden gerekend. Denk bijvoorbeeld aan de verzending. Deze is altijd gratis. Daardoor is de prijs die wordt aangegeven op de pagina van de helm dus ook echt de prijs die op de factuur zal staan. Dit is in ieder geval alvast een aantrekkelijke reden om direct een helm aan te schaffen. Er is echter nog meer.

Scooterhelm grijs: service bij aankoop

Wanneer een grijze scooterhelm wordt aangeschaft is er een lange lijst aan voordelen die bij de aankoop worden geboden te noemen. Het gaat dan niet alleen om voordelen van de helm zelf, zoals de vijf jaar garantie die erop gegeven wordt. Het gaat ook echt om service die door de aanbieder wordt geboden om de aankoop van de helm alleen maar nog aantrekkelijker te maken. Dit is altijd de moeite waard om te bekijken. Goede voorbeelden van deze voordelen zijn:

  • Hoogoplopende korting op de aanschafprijs
  • Geen verzendkosten of bezorgkosten gerekend
  • Vandaag besteld, morgen al in huis
  • Altijd op voorraad

Natuurlijk is het vooral ook belangrijk om te weten dat scooterhelmen in het grijs vooral ook gemakkelijk in gebruik zijn. Zo is er bijvoorbeeld altijd sprake van helmen die licht in gewicht zijn. Ook is het zo dat bijvoorbeeld de voering in de helm vaak uitneembaar is en daardoor gemakkelijk gereinigd kan worden. Zo zijn er dus ook veel voordelen op het vlak van gebruiksgemak aan te wijzen. Dit draagt sterk bij aan de veiligheid die door de scooter- of motorhelm geboden wordt. Hoe gemakkelijker te dragen, hoe veiliger het vaak zal blijken te zijn.

> De Enduro helmen online bestellen: Profiteer van gratis bezorging!

Wel of geen muziek op de scooter?

Het is een vraag die altijd weer opkomt. Is het verstandig voor de veiligheid om muziek te luisteren op de scooter? De eerste vraag die je je moet stellen is of je de muziek wel goed hoorbaar kunt maken, er zal immers vaak ook last van enige mate van windruis zijn. Daarnaast is het natuurlijk ook de vraag in hoeverre de muziek je afleidt van het verkeer. Dit geldt natuurlijk zeker wanneer je de muziek hard aan moet zetten. In dat geval is het beter om de muziek achterwege te laten.

> Profiteer van kortingen tot wel 40% op helmen en andere producten. Bijvoorbeeld: