Sorteren op:

Grijze brommerhelmen: nu tot wel 40% korting

Het kiezen voor grijze brommerhelmen kan onder andere afhangen van de prijs die hiervoor gerekend wordt. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren

7 producten in totaal

Filteren
Het kan heel gemakkelijk zijn om snel een goede helm te vinden voor een aantrekkelijke prijs. Dit komt niet in de laatste plaats doordat de helmen met fikse reducties aangekocht kunnen worden. Dit kan een korting van 10 procent zijn, maar dit kan ook zomaar oplopen tot wel 40 procent van de aankoopprijs. Bovendien wordt naast die korting ook nog ander voordeel geboden wanneer de grijze brommerhelm gekocht wordt. Dit is voldoende reden om hiervoor te gaan.

Goede voorbeelden van de voordelen waarover gesproken wordt als het gaat om een grijskleurige brommerhelm is bijvoorbeeld de verzending die gratis is. Waarbij ook nog eens verzorgd wordt dat deze snel wordt gedaan. De helm kan de volgende dag al thuisbezorgd worden. Dit geeft ook veel duidelijkheid over de prijs. Dit is immers de prijs die daadwerkelijk ook aangegeven staat, zonder dat hier verder nog iets bijkomt op een later moment in het bestelproces.

Grijze brommerhelm: kenmerken die belangrijk zijn

In de eerste plaats zal de kleur van de grijze brommerhelm een belangrijke reden om deze te kiezen zijn. Vervolgens zal ook het voordeel op het gebied van de prijs en de bezorging meewegen. Dat neemt echter niet weg dat desondanks ook nog naar een aantal andere zaken gekeken moet worden. Dit zijn bijvoorbeeld comfortskenmerken waarover de grijskleurige brommerhelmen moeten beschikken, zoals:

  • Een buitenschaal vervaardigd uit thermoplastic
  • Een vizier dat antikras, condensvrij en zonwerend is
  • Licht in gewicht
  • Gemakkelijk te wassen voering
  • Quick-release viziersysteem

Wat ook niet onbelangrijk is om mee te nemen in het geheel als een keuze gemaakt moet worden, is dat de grijze brommerhelmen ook in meerdere maten te krijgen zijn. Wat vaak onderschat wordt, is dat de maat van de helm een cruciale rol speelt in de mate van veiligheid die door een helm geboden wordt. Zelfs wanneer de kwaliteit op orde is kan een te grote helm of een te kleine helm een probleem vormen. Dit moet dus altijd voorkomen door te kiezen voor de juiste maat helm. Het meten van het hoofd helpt hierbij.

> Kortingen tot wel 40%: Bestel nu een Enduro helm!

Communiceren zonder hinder van windruis

Een belangrijk probleem dat de communicatie onderling op de motor kan verstoren is windruis. Deze kan in de helm optreden waardoor verstaanbaarheid achteruitgaat. Dit is goed op te lossen door in de eerste plaats een systeem te gebruiken waarin elektronische ruisonderdrukking gebruikt wordt. Daarnaast is opnieuw ook van belang dat motor helm, scooter helm of brommerhelm goed sluitend om het hoofd is. Daardoor krijgt de wind immers geen kans om in de helm te ruisen. Daarmee kan de communicatie een flink stuk gemakkelijker gaan verlopen. Dit is dus altijd aan te raden.

> Vandaag besteld = morgen gratis thuisbezorgd: Kies een helm, zoals deze: