GPA helmen

Indien je eigenaar bent van een motor of scooter is het verplicht om tijdens het rijden een helm te dragen. Indien men dit niet doet kunnen er hoge boetes worden gegeven.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Dit wil uiteraard niemand. Het is dan ook van groot belang om een goede helm aan te schaffen. Hiermee voorkom je een boete, maar ook sta je garand voor je eigen veiligheid.

Scooter helm
Wanneer je op een scooter rijdt is het van noodzaak om een helm te dragen. Een scooter haalt snelheden waardoor het verplicht is om een helm te dragen tijdens het berijden van een scooter. Dit geldt zowel voor de bestuurder als voor de persoon die achter op mee rijdt. Een bekend merk op het gebied van scooter helmen is GPA. Met de GPA helmen ben je verzekerd van een goede kwaliteit voor een zo scherp mogelijke prijs.

Motor helm
Het kan uiteraard ook zo zijn dat je over een motor beschikt. In dit geval is het ook verplicht om over een helm te beschikken en deze te dragen wanneer je op de motor rijdt. Ook hierbij geldt weer dat het voor mensen die achter op mee rijden het ook verplicht is om een helm te dragen. Bij GPA kun je terecht voor een scooter helm maar ook voor een motor helm. Met een GPA helm voor de motor ben je weer verzekerd van een zeer goede kwaliteit.

GPA
GPA is een erg bekend merk op het gebied van helmen. Bij hen ben je dan ook aan het juiste adres als je opzoek bent naar een goede helm. Er worden zeer scherpe prijzen gehanteerd waardoor het aanschaffen van een goede helm niet meer hoog in de kosten hoeft op te lopen. 

 

 

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen