Sorteren op:

Gouden Shark helmen: Tot 40% korting!

De gouden Shark helmen geven natuurlijk een chique, dure uitstraling. Het leuke is echter dat dit Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
helemaal niet in de prijs hoeft te reflecteren. Het is immers zo dat de helmen voor hele goede prijzen te krijgen zijn. Dit komt onder andere doordat de helmen van dit merk met korting op de aanschafprijs verkrijgbaar zijn. Het gaat dan om een korting die begint bij 10 procent, maar die kan oplopen tot wel 40 procent op de aanschafprijs. Dat maakt het goed mogelijk om de gouden Shark helm te kopen.

Gouden helm van Shark: de belangrijkste kenmerken

Wanneer dan verder gekeken wordt naar de belangrijke kwaliteitskenmerken van een gouden Shark helm, dan is het in ieder geval goed om te weten om welke punten het gaat. De kleur is belangrijk, maar niet direct doorslaggevend. Het gaat er ook vooral om dat de helm comfortabel zit. Kijk daarom bijvoorbeeld naar het model van de motor helm of scooterhelm. Een goed passende helm zit nooit te ruim of te strak. Je kunt zelf eenvoudig jouw helmmaat bepalen met behulp van onze maattabel.

> Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een Shark Skwal helm!

Vizier drooghouden onder natte omstandigheden

Wanneer er neerslag valt, dan kan dit zijn weerslag hebben op het vizier. Dit wordt dan nat en de druppels blijven erop staan. Met als gevolg dat het zicht minder wordt. Een goede helm wordt dan ook bewerkt met een waterafstotend middel. Het is ook belangrijk om dit zelf met enige regelmaat te herhalen. Op die manier kan gezorgd worden dat de helm goed te gebruiken blijft onder natte omstandigheden en er geen gevaarlijke situaties hoeven te ontstaan.

Inspiratie nodig? Bekijk eens deze pareltjes. Gratis bezorgd!