Sorteren op:

Gouden scooterhelmen: 10-40% korting

Een trend die steeds meer zichtbaar wordt, is die van het dragen van gouden scooterhelmen. Dit Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
komt natuurlijk niet in de laatste plaats omdat dit er mooi en strak uitziet. Hoewel goud altijd met rijkdom, hoeft de helm zelf helemaal niet duur te zijn. Dit komt onder andere doordat er altijd goede kortingen te krijgen zijn op de aankoop. Dat betekent bijvoorbeeld dat de prijs zomaar 10 tot 40 procent lager kan zijn dan de originele aanschafprijs. Dit is natuurlijk een hele fijne wetenschap en maakt het kopen van de helm net iets gemakkelijker.

Scooterhelm goud: belangrijke kenmerken

Als dan toch een keuze gemaakt moet worden voor een bepaalde gouden scooterhelm, waar moet dan allemaal op gelet worden? De mate van comfort en gebruiksgemak bij het dragen is zeer belangrijk. Dit is aan de hand van een aantal kenmerken goed te bepalen. De kenmerken die hiervoor van belang zijn, zijn bijvoorbeeld:

  • Ook geschikt voor brildragers
  • Thermoplast als materiaal voor de buitenschaal
  • Snelsluiting onder de kin
  • Vizier bruikbaar onder alle omstandigheden

Het is goed om te weten dat de verschillende gouden scooterhelmen die in het aanbod zijn opgenomen allemaal verschillende van deze kenmerken herbergen. De keuze die gemaakt wordt kan daardoor al snel worden gericht op de kleur en de prijs. Dat neemt niet weg dat het wel altijd belangrijk is om er zeker van te zijn dat alle maatregelen die genomen moeten worden om veilig met een helm op een scooter te stappen wel daadwerkelijk ook aanwezig zijn bij de scooterhelm die gekozen wordt.

> Verzending = gratis: Bekijk nu deze pareltjes:

Een jethelm op de scooter

Wie naar de meeste scooterrijders kijkt, ziet dat deze jethelmen dragen. Een vraag die dan opkomt, is wat hier de voordelen van zijn. In de eerste plaats is het belangrijk om te weten dat er met een jethelm op sprake is van goed zicht rondom. In druk stadsverkeer is dit een belangrijk voordeel. Door het open karakter van de helm is er bovendien niet of nauwelijks sprake van last van regen of condens. Datzelfde open karakter maakt het ook gemakkelijker om de helm te dragen met een bril op. Al deze voordelen maken dat de helm zo populair is onder scooterrijders.

> Helm online kopen: Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!