Sorteren op:

Gouden motorhelm kopen: Verzending = gratis!

Vind je de standaard motorhelmen een beetje saai ogen? Dan kun je ervoor kiezen een gouden Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
motorhelm aan te schaffen. Een gouden motorhelm is zeker niet saai, maar heeft een zeer stijlvolle en luxe uitstraling. Koop je jouw gouden motorhelm online, dan profiteer je van een uitstekende korting. Wij verkopen onze helmen namelijk standaard voor een lage prijs.

24-uurs levering, gratis verzending en 100 dagen retourrecht

Bij ons profiteer je niet alleen van een uitstekende prijs, maar ook van een 24-uurs levering. Dit wil zeggen dat als je jouw helm op een werkdag bestelt voor 23:59 uur, je jouw aankoop de volgende dag al in huis heeft. En je hoeft je geen zorgen te maken om hoge verzendkosten, want bij ons hoef je nooit iets te betalen om jouw aankopen thuis te ontvangen. Ook niet als je gebruik maakt van onze aantrekkelijke 24-uurs levering.

Goed om te weten: je kunt jouw helm altijd terugsturen. Als je niet tevreden bent, maar ook als je de helm toch niet zo mooi vindt of als je de verkeerde maat helm heeft besteld. Je heeft maar liefst 100 dagen de tijd om jouw gouden motorhelm terug te sturen naar ons magazijn.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu een buiten motorhoes!

Een motorhelm kopen: 3 praktische tips

Natuurlijk wil je een goede investering doen bij het kopen van een scooterhelm of motorhelm. Wij helpen je graag een handje door je drie tips te geven voor een goede aankoop.

  • Bepaal wat voor helm je wil dragen op de motor. Dit kan een open jethelm zijn, maar ook een systeemhelm met opklapbaar kinstuk of een integraalhelm met vast kinstuk.
  • Bepaal welke kleur helm je wil dragen op de motor. Vind je het wel leuk om een beetje op te vallen? Dan kun je een gouden motorhelm bestellen. Zo niet, dan hebben we ook zwarte motorhelmen, grijze motorhelmen en motorhelmen in andere subtiele kleuren in ons aanbod.
  • Meet je helmmaat op. Dit doe je eenvoudig en snel met een gewoon meetlint. Je kunt onze matentabel gebruiken om te achterhalen welke helmmaat bij je hoofdomtrek hoort.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment. Ook op deze pareltjes: