Sorteren op:

Een gouden jethelm: vandaag tot 40% korting

Een jethelm is een stoere motorhelm zonder vast kinstuk. Als je jouw gouden jethelm online koopt, Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
dan profiteer je van een mooie korting. De kortingen kunnen oplopen tot wel 40%. Ook handig: omdat de onderzijde van de helm open is, kan er geen condens ontstaan op het vizier. Dit betekent dat condens jouw zicht nooit kan belemmeren tijdens het motorrijden.

Gouden jethelm met korting kopen

Wij verkopen gouden jethelmen dus met 10 tot 40 procent korting. Ook als je een gouden jethelm koopt in onze online shop, kun je van een aantrekkelijke korting profiteren. Koop je jouw jethelm online, dan bespaart u tientallen euro's. En dit terwijl je toch een zeer hoogwaardige en uiterst comfortabele helm in huis haalt. Daarnaast profiteer je ook nog eens van gratis verzending op het gehele assortiment!

> Koop online de Shark Skwal: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

De maat van uw gouden jethelm bepalen

Wij verkopen jethelmen in diverse maten. Weet je niet wat de maat van jouw helm is? Meet deze dan eerst op en je bestelt gegarandeerd een helm in de juiste maat. Om de maat van jouw helm op te meten, leg je een meetlint boven je wenkbrauw. Het lint moet ongeveer 2,5 centimeter van je wenkbrauw verwijderd zijn.

Nu trek je het lint rustig en nauwkeurig om je hoofd heen. Trek het lint niet te strak, want dan zit je nieuwe helm ook te strak. Laat het lint ook zeker niet te los hangen, want dan bestel je juist weer een te grote helm. Als je het meetlint van je hoofd haalt, kun je zien wat de omtrek van je hoofd is. Nu gebruik je de matentabel op onze website om te zien welke helmmaat bij deze hoofdomtrek hoort.

Heb je toch een te grote of een te kleine helm besteld? Maak je dan geen zorgen, want je hebt maar liefst 100 dagen de tijd om de helm terug te sturen. Ook als je wel de juiste maat hebt besteld en om een andere reden toch liever een andere helm aanschaft, profiteer je van onze zeer lange retourtermijn.

Scooterhelm kopen? Nu met gratis verzending. Ook op bijvoorbeeld deze producten: